dinsdag 7 december 2010

Uitgebreid.....??


credits: paper..AWP, elements...internet

Ik heb er maar gelijk een scrapje van gemaakt, van mijn brei- en haakwerkjes. En echt, ik dacht ECHT dat ik nu voor dit seizoen wel weer uitgebreid zou zijn. Maar dat gaat dus niet door. Vanmorgen bleken ze bij de Zeeman die wol bijgevuld te hebben die ik zo graag wilde hebben: groen gemĂȘleerd! Leuk!! Maar ik heb geen zin meer om te breien! Ik heb wel alvast 5 knotten gekocht. Mocht ik binnenkort ineens weer de kolder in m'n kop krijgen, dan pak ik wel weer een paar pennen. Maar echt, ik voel me zooo uitgebreid! Je kunt 'uitgebreid' ook zien in de vorm van 'uitgedijd', hihihi. Beide zijn op mij van toepassing, helaas. :-)
Vanmorgen heb ik Suzanne, geloof ik, erg gelukkig gemaakt. :-) Ze was al een tijdje haar favoriete kerstCD kwijt en voor mij was het een kleine moeite om hem even van het internet te halen. En door de bestanden op Skydrive te zetten en de link naar haar te sturen, kon zij ze daar weer afhalen en op haar eigen schijf zetten. De techniek staat voor niets! Graag gedaan, hoor, Suze!
Ik word er trouwens wel heel hebberig van. Ik verzamel me gek! Vooral sinds ik die mediaplayer heb. Wat ben ik daar blij mee!! Ik ben vooral gek op muziek, concerten en oude series. Vanuit mijn luie stoel kan ik alles op tv bekijken. Heerlijk. Ik moet binnenkort wel weer even een nieuwe schijf aan m'n computertje hangen. Ik moet natuurlijk wel genoeg ruimte hebben voor te backuppen.

Ik ga maar weer eens verder met het avondeten. Broccoli met tomaat en kaas uit de oven, aardappeltjes in de schil uit de oven, en kipfilet in een krokant jasje van rozemarijn en tomaat. Da's zo'n zakje van Silvo. Moet je ook eens proberen. Erg lekker, vind ik zelf.....

1 opmerking:

Anoniem zei

haaaihaaai, ben je ook uitgehaakt?? rox wilde graag een bijpassende muts bij de poncho....