donderdag 14 februari 2008

Het oog wil ook wat!


credits hier


credits hier

Ik doe weer volop mee in de wedstrijden op de ScrapbookFlair site. Hoewel er nog steeds vreemde dingen gebeuren. Zoals bv in een collage wedstrijd. Degene die de wedstrijd uitschrijft, stelt dan een paar eisen. Ok, een ervan had ik niet goed gelezen, zoals nog heel wat andere mensen ook. Mijn pagina geupload ( die met de verzameling ogen). De wedstrijdhoudster had hem zelfs ook nog even als 'challenge owners choice' gezet. Dan schrijft ze ineens dat ze wat anders had bedoeld en dat je hem aan moest passen of weg moest halen....Ok, prima, ik heb hem weggehaald. Andere mensen gingen steen en been klagen, en nu is het zo dat de regels ineens helemaal niet meer gelden...ze is dus onder druk van het geouwehoer bezweken! :-)) Nou, zeg! Ik heb hem dus voor noppes teruggetrokken. Weer een les geleerd! Flink zeuren, lak hebben aan de regels en NOOIT maar dan ook NOOIT zelf het fatsoen hebben om een pagina die niet aan de eisen voldoet terugtetrekken! :-))

Bovenstaande scrap is er eentje die ik gemaakt had voor een wedstrijd voor iemand die gaat trouwen. Ze wilde quickpages hebben. Dat zijn pagina's waar je je eigen foto achter kunt plakken, zeg maar. Maar ik heb hem zelf gevuld met een foto van Johan en Kasia.
De andere scrap is een scrap waar schoonzus Karin om gevraagd had. Die had ik in Januari al gemaakt en gestuurd, maar nog niet op de ScrapbookFlairsite gezet. Ik bewaarde hem voor een wedstrijd, en die is er nu gekomen. Karin heeft een nederlandse versie en op de site staat een engelse versie. Handig, hè, dat dat zo makkelijk aangepast kan worden met PSP.

Ik heb al een paar dagen mijn bril op. Ik heb last van mijn ene oog. Een koutje ofzo, ik weet niet... Dalijk doe ik wel even mijn lenzen in, want ik ga naar de kapper. Ik wil wel zien wat Fiona allemaal aan het hakken is....Heb ik trouwens nog verteld van Fiona? Was zoiets raars en toevalligs... Ze werkt normaal in Delft bij de Kinkikapper , maar wegens te weinig personeel viel ze de vorige keer in Zoetermeer in. Ze sprak engels en wat blijkt: oorspronkelijk komt ze uit Dundee/ Schotland. Net zoals een vriendin van ons, Elizabeth. Dus dat was al toevallig, en we klepten vrolijk door. We kregen het over Ierland en Dublin. Ja, zij had ook een voorliefde voor dat land, want haar vader was oorspronkelijk een Ier. Maar een Noord-Ier. Goh, zeg ik, ik heb nog een vriend in Banbridge wonen. Laat haar vader daar nou geboren zijn! We keken elkaar met open mond aan! Ze heeft er nog veel familie wonen. En met een neef heeft mijn vriend in de klas gezeten. What are the odds, hey??
Maar goed, vanmiddag knipt ze mijn haar voor de laaste keer. Ik hoorde dat haar man zijn baan kwijt is en nu verhuizen ze weer naar Schotland. Jammer, want ze knipt goed.

Geen opmerkingen: