maandag 11 februari 2008

Ik ben weer op dreef!


credits hier


credits hier

Ik weet niet of het aan het weer ligt of ergens anders aan: maar ik heb weer inspiratie om te scrappen! Soms dan wil het even niet. Misschien dat ik dan net even teveel aan mijn hoofd heb.... En dan ineens is het er weer. Gelukkig maar. :-)
Wat me wel opvalt is dat ik op dit moment liever artistiekerig bezig ben met scrappen dan het scrappen met foto's. Ook weer zoiets: geen idee hoe dat komt.
Misschien ook wel....als je een kunstwerk ( of schilderij) van een of andere artiest of schilder gebruikt om te scrappen, dan heeft dat op zich meestal al mooie kleuren. En ik hou enorm veel van kleuren. Ik denk dat mijn kleurgebruik een van mijn pluspunten is bij het maken van een scrap.

Wat was het een lekker lenteweertje vandaag, he? Ik heb heerlijk in het zonnetje wat schalen met hyacinten en narcissen op staan maken. Lente buiten, lente binnen!
Ik ben ook nog met Jan naar de oogarts geweest voor de laatste controle na zijn staaroperatie. Alles is weer prima in orde. Hij heeft een recept voor nieuwe brillenglazen meegekregen. Zoveel scheelt het niet met hoe het voor zijn staar was. Dus hij kijkt het eerst nog even aan. En DAT kan hij nu!! :-))

Geen opmerkingen: