woensdag 27 februari 2008

Op jacht!


credits hier

Morgen gaan Mariska en ik op jacht! Jagen is toch verboden? Uh ja, maar wij jagen niet op dieren, maar op koopjes. En dat is te allen tijde toegestaan!
Wat hebben we nodig? Een bejaarden-outfit! Mariska speelt in de schoolmusical o.a. een oud omaatje. En daar heeft ze kleding voor nodig. Haar engelse lerares raadde haar aan om maar eens in oma's kast te kijken of er wat tussen hing...Nou, dan kent ze Mariska's oma's nog niet. De ene oma is dan wel 84, maar in haar kast geen oma-achtige bloemetjesjurken, oudenvandagen mantelpakjes of aanverwante artikelen. Mariska's andere oma, net 72 geworden, shopt gewoon bij Miss Etam en andere moderne winkelketens. Toevallig had Mariska vandaag een zwart kanten topje aan, wat oma te klein was geworden! Niet echt een grootmoederslook dus!
Dus morgen gaan we eens even in Delft buurten. Daar zitten verschillende tweedehandswinkels. Kijken of we daar voor een paar eurootjes een leuk 88plus outfitje bij elkaar kunnen sprokkelen. Ik hoop dat we slagen....heeft er anders iemand nog wat liggen in hun kast??? Hoe ouderwetser, hoe beter!

De scrap hierboven is er een voor een wedstrijd. Het toont mijn schoonmoeder met Jan op haar arm en schoonzus Karin aan haar zij. Leuke oude foto, vind ik. Ik vermoed dat hij uit 1958-1959 is.....

Geen opmerkingen: