vrijdag 20 maart 2009

20 maart, 12.44 uur......LENTE!


credits hier

Juich, juich, t'is vandaag lente! Eindelijk! En zoals het weer is op de dag dat het lente wordt, zo blijft het 6 weken lang! Tenminste dat zeggen ze. En kijk dat zonnetje eens prachtig schijnen! Juich, juich!

Minder juich juich is het volgende. Het vermoeden bestaat dat mijn zwager Nico al 3 TIA's heeft gehad zonder dat hij dat wist. Laatst was het weer mis toen hij in elkaar zakte tijdens een etentje. Er is toen geen 112 gebeld, maar toen hij (een paar dagen later!) naar de dokter ging mocht hij gelijk niet meer werken en autorijden. Veeeeel te hoge bloeddruk. Dat had hij al een tijd, en slikte er wel medicijnen voor (alleen door de week, vraag me niet waarom), maar het was nog steeds veeeeel te hoog. Nu heeft hij andere medicijnen erbij gehad ( ik hoop dat hij ze in gaat nemen) en gaat door de medische molen. Vandaag wordt er een hartfilmpje gemaakt en hij moet ook nog door een scan. En het gekke is dat zijn broer precies op dezelfde dag in het ziekenhuis terecht kwam met een hersenbloeding! Met hem gaat het langzamerhand wat beter.
De familie is erg ongerust, maar mijn zus en zwager zijn nogal laconiek: Ach, ut loopt niet zo'n vaart. Ben je gekkkk. Eerst maar eens de onderzoeken afwachten en de uitslag bij de neuroloog. Misschien is het wel prettig om zo nuchter te zijn, maar het kan natuurlijk ook een 'je-kop-in-het-zand-steek' techniek zijn.
We wachten maar weer af!

Gisteravond weer naar het theater geweest: de musical 'De man van La Mancha'. We zaten op de vijfde rij. T'was een vrij kleinschalige productie. Peter Faber had de hoofdrol en Marjolijn Keening had de vrouwelijke hoofdrol. Zij werd, geloof ik, tweede bij het programma 'Op zoek naar Evita'. Leuk dat ze inderdaad een musicalster is geworden. Ze deed het hartstikke goed.

In april gaan we nog naar 'Joseph and the amazing technicolor dreamcoat' en in mei naar 'Anatevka'. Dan zit het seizoen er weer op voor ons. Ik kijk al uit naar de nieuwe theatergids!

Geen opmerkingen: