maandag 23 maart 2009

Over updates, rode befjes en uitgroei....


credits hier

Laat ik even de laatste stand van zaken doorgeven over mijn piepkleine nichtje Joséphine en mijn, oh zo moeie, zwager. De arts in het LUMC heeft naar Joséphines armpje gekeken en een operatie is volgens hem niet nodig. Er is een soort kluster van zenuwen kapot, waardoor ze een bepaalde beweging niet kan maken. Maar dat moet te verhelpen zijn met therapie. Dus dat gaat nu gewoon door tot het weer goed is.
Het hartfimpje van Nico was goed, gelukkig. Deze week wordt er een EEG gemaakt. Kijken of daar wat uitkomt. Laatst bij de Gamma was hij weer bijna van zijn stokje gegaan... Hij voelt het wel aankomen, dat wel. Maar toch, goed is het niet.
Hij is inmiddels ook weer aan het werk. Mag eigenlijk niet, maar niet werken betekent in zijn geval: geen geld. Hij kan het zich niet veroorloven om thuis te blijven. Da's een groot nadeel van eigen baas zijn. :-/ Ik hoop maar dat ze snel vinden wat er aan scheelt. Ik vind het allemaal doodeng.

Waar is dat mooie weer van het weekend gebleven?? We waren zaterdagmiddag op visite bij zwangere nicht Nathalie (begint al een klein buikje te ontwikkelen: LEUK), want zij vierde toen al haar verjaardag. Terwijl ze eigenlijk morgen pas jarig is! Nathalie, nogmaals alvast gefeliciteerd, hè? :-)
Het zonnetje scheen dus we konden buiten zitten. En aangezien ze een hele, uitermate luie, comfortabele loungebank had staan heb ik me daar heerlijk in genesteld. Maar ja, een aantal uren in de zon, zonder me in te smeren, had als gevolg dat ik 's avonds een roodverbrand befje, rode wangetjes en rode onderarmen had. Ik heb er verder geen last van gehad, geen jeuk, geen bulten. Dus ik kwam er nog goed vanaf. :-)

Morgen ga ik naar de kapper. Want m'n haar moet wel goed zitten voor de photoshoot van aanstaande zaterdag! Woensdagavond ga ik mijn uitgroei te lijf. Is dat nou echt grijs of is het gewoon kleurloos haar?? Ik hou het maar bij het laatste... :-)
Ik probeer al tijden Mariska naar de kapper te krijgen, maar die geeft weer geen sjoege. :-/
En wat zal ik eens aandoen...Ik weet het nog niet. Iets effens of iets met een printje?? Ik vind het wel spannend allemaal.

Geen opmerkingen: