donderdag 26 maart 2009

Blubberbuiken en kopzorgen.....


credits hier



Oh, oh, oh, oh, dat gaat weer niet goed! Nu heb ik weer een Rocky Road Cake gebakken. Nou ja, gebakken..... Ik heb hem op laten stijven. T'is een recept van Nigella Lawson. Het bestaat uit extra pure chocolade, melkchocolade, chocoladekaakjes ( je weet wel, die met al die suiker erover heen), stroop, mini-marshmellows en roomboter. Het zag er zo heerlijk uit. En het smaakt ook nog uitstekend! Je neemt je voor om één brok(je) te eten, (want je let toch op je lijn, niet waar? ;-)) Maar automatisch neem je er nog één en nog maar ééntje. En op dat moment geniet je er echt wel van. Lekker, lekker, lekker. Maar een half uur later begint je maag dan te protesteren. Dan ben je gewoon misselijk! Toch wel erg machtig, dus. En dan denk je: 'mwah, morgen toch maar gewoon één stukje nemen! En nu maar hopen dat ik morgen niet eigenwijs ben. :-P
Het lijkt trouwens op 'arretjescake' van vroeger. Kennen jullie dat nog? Maar daar ging volgens mij een ander soort vet doorheen, reuzel ofzo? Dus dan is dit nog een lichte variant, alhoewel het dus als een blok in je maag ligt!

Eergisteren ben ik dus naar de kapper geweest. Dat was ook nog zo iets. Ik ging nu eens naar de kapper waar mijn moeder altijd gaat. Dus ik vraag vantevoren aan haar wie er allemaal goed knipt daar. 'Oh', zegt ze, 'dat maakt niet uit, ze knippen allemaal goed'. Dus ik een afspraak maken. Heeft u een voorkeur, vragen ze? Nee, had ik dus niet. Ik zou dus door ene Nanda geknipt worden. Nou, prima.
Later schreef ik mijn moeder een emailtje en zeg haar gelijk dat ik geknipt zou worden door Nanda. Gaat de telefoon: mijn moeder! 'Neeeeeee, niet die Nandaaaaaa! Die kan helemaal niet knippen!! Ze houdt de schaar raar vast! En ze föhnt raar! En ze heeft geen eigen klantjes! Aan haar haar mocht ze allang niet meer komen. Maar ze was WEL aardig, hoor! Ik moest maar bellen dat ik een ander wilde!'
Ja, dahag. Geen voorkeur is geen voorkeur! Ik zie het al voor me. :-)
Maar ik moet eerlijk zeggen: ik zat niet echt op mijn gemak. Maar totaal onterecht.
Ik heb helemaal geen klachten over Nanda. M'n haar zit prima. :-)
Nou heb ik wel heel makkelijk haar, dat wel. En misschien word je ook wel erg kritisch als je het met minder haar moet doen...:-) Hè, mam?? ;-)

Geen opmerkingen: