dinsdag 10 maart 2009

Verzadigd en verkwikt, en weer aanmerkelijk aangedikt!



Zo! Weer een feestje achter de rug. En hoogstwaarschijnlijk ook weer wat kilootjes zwaarder geworden. Dat moet niet al te vaak gebeuren, zeg, al die etentjes. Ook dit keer was het weer lekker. We begonnen met een lekker gebakje, leuk gedecoreerd met 12½ jaar erop. Daarna allerlei lunchgerechten w.o. champignonsoep, pasteitjes, kroketjes, zalm, allerlei beleg, salades, croissanten en alle soorten brood. Afgesloten met ijs en verse vruchten. Het heeft weer lekker gesmaakt.

Inmiddels staan alle foto's van het feestje van Els en Antoine op het internet. Dus voor degene die op z'n gemakje plaatjes wil kijken:
Hier staan mijn foto's en hier staan hun foto's.... (Hilda deed ook dienst als fotograaf.)

De hele familie van Els was compleet, met al haar zussen en haar broer en hun aanhang en kinderen. En aangezien dat niet vaak voor komt moest er een familiefoto gemaakt worden. Wat een grote groep is dat. Ook van de familie van Antoine zijn foto's gemaakt. Maar dat is maar een klein kluppie. Het zonnetje scheen vrolijk, dus het kon mooi buiten. In de wind. De stevige en toch wel koude wind! Maar de foto's zijn wel leuk geworden.

Bovenstaande scrap viel ook in goeie aarde. Ik had hem ingelijst. Ik ben nu zelf bezig met een heel breed schilderij van 58x12 cm. Daarop komen foto's van voorouders en andere oude foto's van vroeger. Een soort stamboom, zeg maar. T'is wel weer een heel werk, (een hoop knip- en plakwerk), maar het wordt wel leuk. En een langwerpige lijst is gewoon weer eens wat anders. En zo blijft men bezig...

Geen opmerkingen: