maandag 25 mei 2009

Even afspraak maken....


credits hier

We hebben gisteren prima in de tuin kunnen zitten. T'was gezellig. Mijn moeder met Jan, zus José met Nico, neef Thierry met Jessica. Jan moest om 18.00 in Naaldwijk zijn voor een optreden met Inspirited. Dus hij was er niet met etenstijd. Nou had ik toch nog niets voorbereid en Jos en Nico hadden ook nog geen plannen, dus toen zijn we naar een shoarmatent gegaan. En daarna nog een ijscoupe bij de italiaan wezen eten. Heerlijk! Maar dat moet je niet te vaak doen. Ik had me toch een dorst de hele nacht!
Vandaag was een rommelige dag. Eerst zijn we met z'n drietjes naar de tandarts geweest. Maris en ik hadden alleen een beetje tandsteen. Bij Jan werd er weer een vulling vernieuwd. Daarna nog maar even in de tuin gezeten aangezien het vandaag de laatste zonnige dag zou zijn. 's Middags met Mariska naar de huisarts geweest. Ze heeft een bobbeltje in haar ene ooglid zitten dat steeds groter lijkt te worden. En voor het een knots van een knobbel wordt wil ze er toch maar vanaf!
Nou, we konden volgens de arts het eerste terecht in Antoniushove. Hier in Zoetermeer zouden we pas over 98 dagen aan de beurt zijn. Dus ik, gewapend met een afspraaknummer, ben even gaan bellen naar Antoniushove. Nou, EVEN.... Ik heb er dus 35 minuten in de wacht gehangen en pas na 45 minuten had ik de afspraak in mijn agenda staan. DRIE KWARTIER!! Op den duur ben je al bijna vergeten waarom je ook alweer de telefoon in je handen hebt. Maar goed, volgende week kunnen we al terecht, dus dat scheelt.
Voor mezelf heb ik gelijk maar een afspraak gemaakt voor een mammografie. Ik moet eigenlijk elke twee jaar, omdat borstkanker in de familie zit. (oma, zus, moeder). Maar ik ben er erg laks in. T'was alweer ruim 3 jaar geleden dat ik de laatste heb gehad. Een jaar is zo snel om, hè? :-/
Laat ik eens aan het eten beginnen. Wat eten jullie vanavond? Ik heb het mezelf makkelijk gemaakt met kip piri piri, broccoli tomaat/kaas, en gebakken aardappeltjes.
Eet smakelijk allemaal!

Geen opmerkingen: