zondag 28 juni 2009

BIJNA klaar......


credits hier

Goh, geen druppeltje regen is hier in Zoetermeer gevallen. En ze voorspelden plensbuien en hagel en onweer! We kwamen er weer goed vanaf. Mij hoor je niet klagen. Wat een heerlijk weer de laatste week. En komende week wordt het nog veel warmer.
Mariska heeft gisteren ook gebofd met het bezoeken van al die bandjes. Ze vond trouwens de bandjes helemaal niks, maar ze was met een grote groep jongeren, dus dan is het al snel gezellig. Vandaag is ze weer druk bezig met het voorbereiden van haar laatste presentatie van dit jaar. Nog even door de (hele) zure appel doorbijten en dan is ze klaar. Ik geloof dat ze verder alleen nog tijd besteden aan het profielwerkstuk tot de grote vakantie.
Jan is ook druk bezig boven. Hij is de nieuwe oudere computer voor mijn moeder aan het klaar maken. Gisteren is hij er aan begonnen. Weer op het allerlaatste nippertje! Er moest een andere schijf in...vond hij :-/...dus die moest gisteren nog even helemaal in Bergschenhoek gehaald worden en ingebouwd. Daarna opnieuw windows erop zetten, alle updates, anti virus etc. Daar is hij nu mee bezig. Daarna kan ik erachter om de rest van de programma's erop te zetten, zoals incredimail, ad-aware, webshots voor leuke achtergrondjes enzo. Poeh, ik hoop dat we het redden. Maar hij heeft het mijn moeder beloofd dat het vandaag klaar zou zijn, dus....
Nou, eigenlijk had hij het al een jaar geleden en daarna met kerst en nu dus vandaag beloofd....:-/ Gek, hè, dat ik hem dan niet echt meer geloof.
Maar laat ik positief blijven. Er wordt aan gewerkt! En als er niks mis gaat, dan krijgt ze vanmiddag haar nieuwe ( veel) snellere computer met GROOT beeldscherm. Kan ze ook eens de randjes van mijn weblog bekijken! :-D
Die zag ze nooit met haar 15 inch schermpje, hihihi.

Geen opmerkingen: