dinsdag 2 juni 2009

Naar het ziekenhuis.....



Na de aflevering van 'Murder, She Wrote' van vanochtend zijn we nu in een aflevering van 'Medisch Centrum West' terecht gekomen! Nou, meer Medisch Centrum Haaglanden lokatie Antoniushove. Daar kon Mariska vanmorgen terecht voor de kleine chirugische ingreep waarbij het bobbeltje in haar ene ooglid is weggesneden. Haar ogen zijn ook gelijk getest en het bleek dat haar brillenglazen ook niet goed meer zijn. Nu moet ze toch volgende week een afspraak maken bij Pearl voor lenscontrole, dus dan kunnen ze er gelijk even naar kijken.
De ingreep was maar een kleinigheid. Een druppeltje in het oog om het netvlies te verdoven, een prik aan de binnenkant van haar ooglid en nog eentje aan de buitenkant, ook voor verdoving. Daarna een sneetje en het pus eruit laten lopen. Jakkie! Het is nu afgeplakt en ze kijkt nu met één oog. Heel vermoeiend. Over een paar uurtjes mag het verband eraf. Ze mag een week lang haar lenzen niet in. Tenminste, dat adviseerde de arts. Het wondje (trouwens aan de binnenkant van haar ooglid) is niet gehecht. Dat laten ze liever open zodat al het vuil eruit kan lopen. Dus ja, met lenzen in is dat niet echt fijn. Ze moet dus haar bril op naar school. En DAT blijkt pas een drama te zijn! Waarom weet ik niet, want ze heeft een leuke bril. Maar ja, puber, hè??
Morgen hoeft ze sowieso niet naar school. Ze gaat dan een dagje meelopen met een student Natuurkunde in Leiden. Ik ben benieuwd hoe dat is....Spannend!

En hier is nog een scrapje van mijn kleine nichtje Joséphine. De opdracht was roze hartjes en witte bloemetjes. Lief, hè?


credits hier

Geen opmerkingen: