maandag 11 januari 2010

Haal de lente in huis!


credits:
kit....Mon petite jardin by Maelia Scraps
sunbeam and cloud....Laeti Scraps

T'is Jan ook niet gelukt om de laptop weer werkend te krijgen. Hij moet dus naar de technische dienst van de HP. En al zoekende naar informatie over het probleem dat we met de display hebben kwam ik op een aantal forums terecht met klachten van mensen met hetzelfde probleem. En het blijkt dat HP daar allang van op de hoogte is. Het blijkt een productiefout te zijn van het moederbord in combinatie met de Nvidia grafische kaart. Nou, da's weer fijn. Maar niet heus.
Voorlopig zit ik nu weer beneden met mijn desktop. En dat is veel prettiger dan boven! Hier kan ik tenminste ademhalen. En Jan maar slepen met de computers. Trap op, trap af. Arme jongen... :-)

Vanochtend ben ik weer eens naar de dokter geweest. Inderdaad, de uitslag van het darmonderzoek was goed. Maar dat wisten we al. Ik heb hem wel kunnen vertellen over dat laxeermiddel Moviprep waar hij dus nooit van gehoord had. Of je nou 2 liter vies goor Moviprep moet wegwerken of 4 liter evenzo vies en goor Kleanprep, tja, dat scheelt wel even! Misschien dat de patienten na mij daar nu baat van hebben. Pff.
In ieder geval heb ik nu volgende week een afspraak bij de gynaecologie in het Lange Land. Kijken of zij kunnen vinden waar die pijn vandaan komt. En zo blijf je bezig, hè?....:-/

Mijn moeder is ook nog steeds ziek. Die blijkt een longontsteking aan één long te hebben EN bronchitus. Die heeft midden in de nacht 112 gebeld, terwijl ze eigenlijk gewoon de huisartsenpost had moeten bellen. Maar ze deden niet moeilijk en verbonden haar door met een arts. Ze heeft nu een kuur gehad en ze voelt zich al een beetje beter. Mijn zus hoest ook nog steeds haar longen uit haar lijf, dus het zou me niet verbazen als ook zij bronchitus heeft.
Wordt het niet eens tijd voor een beetje lente? Echt wel! Hier in huis is het al lente. K'heb allemaal bakken opgemaakt met hyacinten en narcissen. Als de lente dan buiten nog niet is, dan haal ik hem wel naar binnen!

Geen opmerkingen: