woensdag 6 januari 2010

Met ABBA het nieuwe jaar in...


credits hier

Er waart weer een virus rond. Verstopte neuzen, hoofdpijnen, krakende stemmen (wel grappig om te horen), rochels, hoestbuien en algehele malaise. Er zijn al een aantal mensen ten prooi gevallen aan deze kwaal. Mijn zus als eerste, daarna hoorde ik het bij Sylvia, toen bij Els (zij heeft zelfs een gekneusde rib opgelopen door het hoesten!) en nu bij mijn moeder. Het duurt maar een aantal dagen. Alleen houdt het hoesten nog lang aan. Komt vast door al die sneeuw en die vrieskou.
Stomme winter! Ik heb het nu al weer helemaal gehad! Mopper de mopper....
Ik wil zon, ik wil warmte! Ik wil weer de bloemetjes zien bloeien. Geduld, Ien, geduld!

Donderdag begint de koorrepetitie weer. Dan starten wij met acht ABBA workshoplessen. Iedereen kan zich daarvoor opgeven. Je hoeft geen lid te zijn van 'Enjoy'. Je hoeft ook geen noten te kunnen lezen. Op zaterdag 6 maart, op Internationale Vrouwendag, gaat Enjoy met deze songs optreden in het CKC in Zoetermeer en als workshopper mag je, als je wil, meezingen met Enjoy.
Kijk voor meer informatie maar even op de website van Enjoy

Donderdag is ook nog de presentatie van het profielwerkstuk van Mariska en haar 'partner in crime' Selwyn. Het heet: 'How suntan protects our skin. About chemical groups and their effects on UV absorption'. Oftewel: hoe werkt dat nou eigenlijk, die zonnebrandcremetjes.....
Nou, ze gaan ons dat piekfijn uitleggen want de ouders mogen ook bij de presentatie aanwezig zijn. Een nadeel is wel dat je nog 5 andere presentaties van andere pubers aan moet horen ook. Allemaal presentaties gebaseerd op scheikunde. Hmmm, scheikunde heeft niet echt mijn interesse. Maar wie weet valt het mee.

En nu ga ik opschieten. Boodschappen doen, even naar de stad en een prakje brengen bij mijn zieke moedertje. Ik had over van gisteren. Ovenschotel wittebonen in tomatensaus, ui, gehakt, aardappelen, pittig gekruid met rode peper, ketjapsaus, basilicum, peterselie, beetje suiker, paprikapoeder, tex-mex kruiden. Lekker, hoor!
Mariska at pizza op school. Ze had een reunie met het kersttheatergezelschap.

1 opmerking:

Aart zei

Als ik Mariska was, was ik heeeeeeeel snel naar huis gekomen