donderdag 7 januari 2010

Zingen en vliegen...


credits: kit....Souffle d'hiver by Bellisae Designs

Zo hee! Vanmorgen waren er zo maar een stuk of 12 nieuwe mensen op het koor vanwege de ABBA workshop! Volle bak! We hebben ons vastgebeten in de nummers 'Money, money, money', 'Thank you for the music' en 'Waterloo'. Niet slecht voor een ochtendje repeteren. Dat wordt wel wat. Het zou mooi zijn als een aantal van die nieuwe mensen lid zouden worden van onze club. Het liefst allemaal, natuurlijk. Nieuwe leden kunnen we wel gebruiken.

Morgenavond treden we op tijdens de nieuwjaarsreceptie van buurtvereniging Seghwaert op Dreef in de Patio. T'zal maar een kort optreden van zo'n 15 minuten zijn. Niettemin zullen we ons best weer doen.

Ik kreeg gisteren een link naar een site toegestuurd. Op die site zie je 'live' alle vliegbewegingen boven Nederland. Gaaf!!! Je kan zo zien welke vliegtuigen er op het punt staan te landen, welke juist opstijgen, hoe hoog ze zitten, en wat hun kruissnelheid is, en waar ze vandaan komen of waar ze naartoe gaan. Ik was er gisteren een hele tijd zoet mee. 's Avonds zijn de landingsbanen verlicht en zie je zogenaamd lampjes knipperen bij de vleugels van de toestellen. Mooi gedaan, hoor!
Als er nu eentje boven Zoetermeer vliegt weet je precies welke het is en waar hij naartoe gaat! T'is trouwens redelijk rustig boven ons hoofd. Als je in Castricum of Zaanstad woont dan ben je nog niet zo gelukkig. Wat een gekkenhuis daar, zeg!
Maar goed, als je het leuk vindt om ook eens te kijken, klik hier maar

Geen opmerkingen: