woensdag 20 januari 2010

Hup, in de beugels!


credits hier

Even een update over de politie inval van eergisteren: het bleek om het ontmantelen van een wietplantage te gaan. Later stond er namelijk een busje van de EHBI, de eerste hulp bij milieu incidenten. Mysterie ook weer opgelost!

Gisterochtend hebben we, de dames van het zangclubje, weer gezellig gekletst, uhhhh, gezongen. Jawel, we hebben heus nog wel iets gedaan behalve appeltaart eten en koffie drinken. Het begint zelfs al weer een beetje bekend te klinken wat we vorig jaar hebben ingestudeerd.
Dat komt dus wel goed. Volgende week nog maar eens oefenen. :-)

En gistermiddag had ik de afspraak bij de gynaecologe. Nou. Was niet echt leuk. IK dacht dat het alleen om een intake gesprek zou gaan. Over wat mijn klachten waren en dat we daarna een afspraak zouden maken voor de inwendige echo. Maar nee. Ik moest gelijk in de beugels. En toevallig hing bij mij de rode vlag te wapperen, dus ik voelde me niet echt op m'n gemakkie. Dat kun je je wel voorstellen zeker? :-/
Maar goed. Alles ziet er tiptop uit van binnen. Eierstokken zagen er prima uit. Baarmoeder lag er netjes bij. Ik had een klein vleesboompje van 1,4 cm. Maar dat was te verwaarlozen volgens haar. (als er maar geen gehaktballen in gaan groeien!) ;-)
De pijn in mijn buik kon ze niet verklaren. Volgens haar zat het te hoog om Endometriose te zijn. Dus nu weet ik nog niets. En ben ik weer terug bij af.
Ze kan wel wat aan mijn andere klachten doen. Ik heb namelijk last van hevig vloeien tijdens de menstruatie. Dat kan op meerdere manieren opgelost worden. Dmv de pil (wil ik niet), een spiraaltje (wil ik misschien) en door uterale ballontherapie(neig ik meer naar). Dan plaatsen ze een ballonnetje in je baarmoeder en dat verhitten ze dan tot 87 graden. Dat verschoeit dan de binnenbekleding van de baarmoeder. Ik weet het nog niet wat en of ik het doe. Ik ga me er eerst eens in verdiepen.
Volgens haar was ik dus ook nog niet in de overgang! Dat vond ik dus helemaal niet leuk om te horen! Waar komen die opvliegers dan vandaan? En die onregelmatige hartslag? En dat slechte slapen? En die boze buien die ik van tijd tot tijd heb?
En die pijn in mijn polsen? Ik voel me gewoon anders dan anders. Als dit nog niet de overgang is dan hou ik mijn hart vast voor wat nog komen gaat! :-)
Ik denk dat iedereen in mijn omgeving dan ook moet vrezen met grote vreze! Grrrr.

Geen opmerkingen: