zondag 24 januari 2010

Weer winter!


credits hier

Oh NEEEEE, niet weer sneeuw!!! Ik was al helemaal in de lentestemming de afgelopen week. Ik maakte al plannen voor het aanpakken van de tuin. Maar nee, hoor. Er ligt weer sneeuw! De groene bak zal ook wel weer dichtgevroren zitten, dus ik stel mijn tuinopruimmanie maar weer uit.
Ik ga dalijk maar eens een wandeling maken in het Balijbos. Dat heb ik vorige week ook gedaan en dat beviel goed. Even een frisse neus halen voor ik thee ga drinken bij mijn moeder.

T'is alweer anderhalve(!) maand geleden dat ik de slideshow en de filmpjes van het Inspirited-koorweekend af had gemaakt. T'is dus ook al anderhalve maand geleden dat Jan heeft beloofd een stukje te schrijven over dat weekend, zodat ik het hele zooitje op de Inspirited-site kan plaatsen. Dat schiet weer lekker op, hè? Ik snap sowieso al niet waarom hij die taak nou weer naar zich toe trekt als hij er toch geen tijd voor heeft. En intussen heb ik het al tig keer gevraagd of hij dat nou eens niet ging doen. Maar dan blijft ie vaag: ja, hij is er al over aan het nadenken, het zit al in zijn hoofd.... Oh, was ik maar helderziend!!
Helaas gaan ook de data van de optredens via hem. Waarom weet ik ook niet. Ik heb liever dat diegene die er over gaat het rechtstreeks naar mij stuurt, maar nee. Nu staan er oude data op de site en dat is een doorn in mijn oog. Ik zou het graag helemaal up-to-date houden, maar met Jan als vertragingsfactor werkt dat natuurlijk niet. Hoe irritant! Zo gaat de lol er wel af voor mij.

Mariska is helemaal opgelucht. De tentamenweek is weer achter de rug! De eerste 7 voor Nederlands is al binnen. Ik hoop dat de rest ook zo is. :-)
Om te vieren dat die stressweek weer voorbij was heb ik een lekkere appeltaart gebakken. Helaas is ie alweer bijna op. Ze heeft het ook nog gevierd met een groep vrienden en vriendinnen. Ze hebben gezellig films gekeken enzo. En dat is prima. Het is goed relaxen na gedane arbeid. Ze heeft het verdiend.

Geen opmerkingen: