dinsdag 16 februari 2010

Drie emmertjes water halen...

Dat voelde niet goed toen ik vannacht wakker werd. Slappe beentjes en mijn maag draaide zich tien keer rond in mijn lijf. Dus ik ben maar een emmertje gaan halen. En geen moment te vroeg. Alles kwam er uit. Bwlaaah.
Op de overloop kwam ik Jan tegen. Hij voelde zich ook niet goed. Dus ik weer naar beneden om nog een emmertje te gaan halen. Kom ik weer boven had Mariska zich laten zakken vanaf haar etage. Ook misselijk en eng! Dus ik weer naar beneden om mijn derde emmertje te gaan halen....Pfff.
Emmertje en ik zijn de hele dag onafscheidelijk geweest. Wat een ellende, zeg! De hele dag heb ik maar slapjes op de bank gehangen. Hoofdpijn, warm, maar met ijskoude voeten. Jan en Mariska gingen hun bed maar weer in. Is trouwens nog nooit gebeurd dat we allemaal tegelijk ziek zijn.
Mijn moeder bleek zich ook al beroerd te voelen. Dus het is echt een virus dat er rond waart. Zus, zwager, neef en nicht hebben het ook allemaal al gehad en ook Lenie van het koor. Zelfde verloop. Nou ja, we wachten maar weer af tot we beter zijn.
Ik sleep me nu maar weer even terug naar de bank.....:-/

Geen opmerkingen: