maandag 15 februari 2010

Zit niet zo te seinen!


credits:
template....zauberbaumfee
kit...sweet memory by darhena
swirl...BPAK
flower...Weeds and Wildflowers
berries...Monika69
wordart...Shalae Tippetts
( op de foto, vlnr: (oom) Hans, mijn oma, tante Tiny, mijn moeder en op de voorgrond ome Nico)

Ik weet niet wat er de laatste tijd met de auto is, hoor! Als ik de richtingaanwijzer alleen maar aanraak dan gaat mijn grote licht al branden. Dus rij ik al seinend en verblindend over de weg. Ik moet nu dus goed opletten of het blauwe lampje niet brandt. Eerste instantie gaf Jan mij al de schuld dat ik vast de richtingaanwijzer per ongeluk naar voren deed met afslaan. Ja, hoor, ut zal! Ik rij verdulleme al 11 jaar in die auto en dan zou ik NU ineens niet meer weten hoe ik moet knipperen?? Gelukkig had ie er laatst zelf ook last van. Zie je wel, ut ligt niet aan mij! Het zal wel een zekering zijn ofzo. Gelijk maar even naar laten kijken als hij voor een beurt moet.
Ik reed vanmorgen door de tunnelbak hier in Zoetermeer komt er een mij onbekende auto precies naast me rijden. Pal naast me. Zelfde snelheid als ik terwijl hij me makkelijk in kon halen. En maar naast me rijden! Ik denk: wtf is dat nou weer voor een hoogst irritante irritanteling! Dus ik kijken. Bleek het mijn zwager Nico, in de auto van zijn broer, te zijn met zijn vrolijk wuifende moeder naast hem. :-)

Vanmiddag kwam hier de voltallige zangclub weer tesamen voor de laatste oefenmiddag voor de uitvoering van de musicalscratch van aanstaande zaterdag. We hebben ons ingeschreven voor de sopraanpartij omdat de meesten van ons sopranen dan wel mezzo-sopranen zijn. Maar een hoop nummers zijn zo verschrikkelijk hoog gearrangeerd, da's niet leuk meer. Dan zijn we net een paar gillende keukenmeiden of van die gillende varkens die op het punt staan gevild te worden! Dus volgend jaar denken we erover om eens mee te doen met de alten. Maar ja, wie weet klinken we dan weer als een zooitje bromvliegen. We zien wel.
In ieder geval gaan we ons nu ook weer inschrijven voor een ander project. Ook weer een soort scratchdag. Maar nu met allemaal nummers uit 'Les Miserables'. Die uitvoering zou dan op 24 april zijn. We hebben gewoon de smaak te pakken! We vinden deze zangmiddagjes gewoon gezellig. Of hebben we gewoon de smaak te pakken van alle appeltaarten en lekkernijen? En nemen we het zingen op de koop toe? ;-)

De externe schijf is gelukkig niet stuk! Tenminste...de eerste keer dat Jan hem weer aansloot gaf hij geen sjoege. Maar vanmorgen zat er ineens weer leven in! En sindsdien is er niks meer aan de hand. Geen idee wat er nou aan de hand was met dat ding. Laten we hopen dat ie het wat langer uithoudt dan zijn voorgangers....

Geen opmerkingen: