donderdag 11 maart 2010

ABBA filmpjes!

Ik heb het heet, dan weer koud. Mijn hoofd zit vol met ongemak, zoals mijn schoonmoeder gezegd zou hebben had ze nog geleefd. Hoofdpijn. Keelpijn. De klieren in mijn hals zijn opgezet. Maar gelukkig loopt het water inmiddels niet meer mijn neus uit. Dus deze verkoudheid is weer op zijn retour! Ach, alles gaat uiteindelijk wel weer over, nietwaar? Als je maar lang genoeg wacht. :-)

Ik heb nog twee filmpjes voor jullie om te kijken. Het zijn opnames die gemaakt zijn tijdens ons ABBA concert. Het zijn geen eigen filmpjes, maar Lenie heeft ze op Youtube gezet en daar pluk ik ze nu weer vanaf.



Altijd leuk om even te kijken, toch?



Vanavond gaat Mariska samen met nog 10 anderen naar de bioscoop. Alice in Wonderland in 3D. En aangezien ze al vroeg in het stadshart moet zijn eet ze vanavond niet mee. Wat een pech! (voor haar!) Want dat betekent dat Jan en ik vanavond weer een lekkere ovenschotel kunnen eten. Prei/kerrie/gehakt/ui/aardappel. Heerlijk. Gek toch, dat Mariska daar niet van houdt! Maar dat is iets psychisch, hoor. Als alle ingrediƫnten apart naast elkaar op haar bord liggen, dan eet ze het wel. Maar komt het uit een ovenschaal dan lust ze het niet.... Typisch, toch?? :-)

Geen opmerkingen: