donderdag 4 maart 2010

Let the sunshine in!


credits hier

De zon schijnt al een paar dagen en zowel Kiwi als ik hebben ons al in haar, toch al, warme stralen ondergedompeld! Achter het glas weliswaar, maar toch... Heerlijk!
Ik zit dan op de bank een boek te lezen,(Jane Harris/ de Observaties)( leest lekker, was zo uit!) en Kiwi zorgt dat ze elk straaltje absorbeert. Ze moet zich daarvoor wel van de ene stoel naar de andere hijsen, maar dat heeft ze er wel voor over. We komen weer helemaal bij, zij en ik! Nog even en we kunnen de tuin weer in!
De kleding voor het Abba-gedoe heb ik inmiddels ook bijelkaar gescharreld. Ik bleek nog een jasje te hebben met een gouden gloed. Ooit eens gekocht om over een sjieke jurk te dragen, maar bleek totaal vergeten ergens in een kast te hangen met het prijskaartje er nog aan. Komt nu mooi van pas! Uit een koffer heb ik nog een spijkerbroek opgediept met wijde pijpen. En ik pas hem nog ook! Ik moet alleen nog op zoek naar accessoires. Kettingen of een leuke sjaal ofzo. Morgen maar eens buurten bij mijn moeder! Zij bewaart dat soort dingen altijd. Dan zaterdag mijn haar nog naar buiten föhnen, mijn ogen à la seventies opmaken en klaar!
Vanmorgen op het koor de laatste puntjes op de i gezet. We zijn in groepjes ingedeeld, in het kader van het oog wil ook weer wat. Voor elk belangrijk optreden wordt daar een poging toe gedaan, maar het lijkt wel of we niet in groepjes KUNNEN staan. Na een half nummer is er van de leuke groepopstelling al niks meer te merken. Groepjes worden kluitjes, kluitjes worden rommeltjes, ik weet niet hoe dat komt....:-) Laat ik nu toevallig in mijn groepje als enige sopraan tussen allemaal mezzo's staan! Vind ik niet erg, hoor. Ik laat me niet snel afleiden. Ik denk dat de anderen in het groepje er meer moeite mee zullen hebben. :-)

Geen opmerkingen: