woensdag 24 maart 2010

Gloeiende gloeiende..!!!


credits:
papers...NBK/cat....my Kiwi/wings...Adozi/elements...Nikita/Moon/Hans Hofman
I coloured Kiwi's eyes, and I used a luminance blending and a dreamlight filter on the papers

Hebben jullie ook zo'n hekel aan spaarlampen? Ik wel! Probeer maar eens de juiste te vinden. De ene is veel te groot, de ander is veel te fel of te wit van licht. Voor mijn wandlampjes heb ik eindelijk de goede gevonden. De flame lampjes van Philips. Ze zijn alsnog net iets te groot, maar de kleur van het licht is goed. Het irriteert me niet zo erg.
Maar gisteravond knalde de gloeilamp in een tafellamp kapot. En door het model van de kap past daar dus never nooit zo'n spaarbollamp of een spaarkaarslamp in. Ik heb van alles geprobeerd. Gloeiende, gloeiende @$%^^$%#!! Van armoe zit er nu een ovenlampje in. Binnenkort nog maar eens op zoek gaan naar een spaarlampje. En past er niks, dan maar op zoek naar een andere lamp! :-)

Gisteren ben ik op bezoek geweest bij m'n tante in Zevenhuizen. Een tijdje geleden had ze al gevraagd of ik Skype op haar computer kon installeren. Zelf is ze daar niet zo handig in, dus dat heb ik gisteren gelijk even gedaan. Haar man heeft een neef in Nieuw Zeeland wonen dus kan ze dat programma mooi gebruiken om gezellig met hem te kletsen. De techniek staat voor niets, nietwaar? :-)

Hebben jullie de paasversieringen al tevoorschijn gehaald? Ik inmiddels wel. Ik heb ook gelijk een hele tas met rommel weggegooid. Spul dat ik toch niet meer op zou hangen of neer zou zetten. Weg ermee! De heksenbezem met eitjes staat er wel. En verder nog een pot in de vorm van een ei met witte druifjes erin. Heel lief. En uiteraard de nodige tulpen. Ik hou van tulpen. Eigenlijk pas de laatste jaren. Maar je kunt er zoveel mee. Ik heb nu 3 dezelfde gebogen vaasjes naast elkaar staan met roze tulpjes en takjes. Ziet er leuk uit.
Ik ben ook weer verder gegaan in de tuin. Er kan weer een hele bak met bladeren en snoeisel weggedaan worden. De klimop moet hoognodig ingekort worden, maar ik kan er zo moeilijk bij. Dat moet Jan maar even doen als ie eens een beetje tijd heeft. :-/

Nou, ik ga eens opschieten. Zo even de boodschappen doen. Vanmiddag krijg ik visite, dus ook nog even stofzuigen...En nu de zon begint te schijnen zie ik ook weer stof! Ga weg zon! (meen ik niet, hoor!)

Geen opmerkingen: