maandag 15 maart 2010

Bahhh....strijken.....


credits hier

De dag begon zo veelbelovend met dat zonnetje. Helaas, dat duurt nooit lang hier. Het regent alweer. :-/ Ik heb me dus maar gestort op het meest vervelende en nutteloze werk dat er bestaat: strijken! Het was weer een gigantische berg. Je moet m'n blog er maar op teruglezen wanneer ik voor het laatst gestreken heb. ERG lang geleden! :-) Bwllaaahhhhh.
Gisteren zijn we met de popeye-mobiel naar Houten gereden om Antoine's 48e verjaardag te vieren. We hebben de raampjes een kiertje open gelaten want de schimmellucht was niet te harden. Ik kreeg er gewoon hoofdpijn van! Zo ongezond!
Maar Jan heeft natuurlijk weer nergens last van. (Volgens mij werkt zijn neus sowieso niet goed).
Gisteravond is ie even bij Ed de buurman langs gegaan, want dat is onze autoreparateur.
En die zei al gelijk: "Je komt zeker voor de auto van je vrouw?" :-) Hij had al gezien dat de uitlaat een stukje naar beneden hing. Hij kent ook ons nummerbord van buiten (ik niet) en weet precies wanneer de auto's APK gekeurd moeten worden. Handig, zo'n buurman! Maar hij heeft op dit moment nog last van zijn knie, dus het duurt nog een paar daagjes voor hij hem kan fixen. Waarschijnlijk gewoon een kwestie van een nieuwe ophangbeugel....

Bovenstaand een scrapje van Mariska in haar jonge jaren. Schattig, hè? En lekkere vrolijke zonnige kleurtjes ook. Doet je echt al een beetje aan de lente denken. En als het goed is zal het aanstaande donderdag als een lentedag aanvoelen: 15 graden! Jaaaaja! We zullen wel zien!

Geen opmerkingen: