vrijdag 23 april 2010

Over zingen en kaboutertjes....


credits hier

Het wordt een druk weekendje. Zaterdag is de dag van 'Zing Je Rijk'. De uitvoering van alle nummers die we hebben ingestudeerd uit de Miserables. Afgelopen zondagavond hebben we voor de laatste keer de puntjes weer op de i gezet en we hebben er zat vertrouwen in dat het gaat lukken. Morgen overdag gaan we met de rest van het koor oefenen. Ik hoorde dat het totale koor uit 80 man bestaat. Best veel. Lijkt me leuk.
De uitvoering zelf is om 17.00 in de Duitse kerk aan het Bleijenburg in Den Haag. Het duurt maar zo'n half uurtje. De toegang is gratis. Dus kom langs zou ik zeggen! :-) Ga eerst lekker winkelen in de Haagse binnenstad en kom daarna naar ons luisteren!

Mariska gaat zaterdag naar de Elf Fantasy Fair in Haarzuilens en is dus druk bezig met haar kostuum. Dit jaar gaat ze verkleed als een ierse kabouter. Maar dan wel zonder baard, want ze is wel een dameskaboutertje. Ik heb nog geen idee wat ik me erbij voor moet stellen. Ik hoorde wel iets over groene rokjes, groene vestjes, bloemetjes panties, witte kniekousen, schoenen met grote gespen en een groengeschilderde hoed en aanplakwimpers. Hoe het totaalplaatje wordt weet ik niet. Ik hoop maar dat ze foto's neemt. Ze gaat samen met Mike (gaat als hippie) en Cindy (gaat als regenboog!). Hoe verkleed je je in godsnaam als regenboog??? We wachten de foto's maar af....

Zondag viert nichtje Claudia haar verjaardag. Zij is afgelopen dinsdag 22 jaar geworden. Dat wordt 's middags lekker in de tuin zitten! De weersverwachtingen zijn uitstekend voor de komende dagen! Volgend jaar viert ze haar verjaardag in Cork/ Ierland. Ze gaat daar een jaartje studeren. Spannend, hoor! Als we tijd hebben ga ik deze zomervakantie alvast kijken hoe de universiteit er daar uitziet. We zijn dan toch in de buurt!

Geen opmerkingen: