woensdag 22 februari 2012

Over rare stroom ....


credits:
Wintertime by Agnesingap
poem by Jeffry

Ik denk dat hierboven wel de allerlaatste winterscrap van dit seizoen staat! Tenminste, dat hoop ik! Op naar de lente!! Foto is van vriendin Els. Hollandser kan bijna niet! :-) Het gedichtje kwam ik op het internet tegen. Zeg, Els, je had je aangemeld op facebook en nu ben je weer weg??? What's up, girl?? :-P

Ik weet niet wat er aan de hand is met het elektra hier in huis, maar er gebeuren vreemde dingen! De staande lamp gaat zomaar aan! De eerste twee keren denk je nog dat het aan jezelf ligt. Hmm, zeker vergeten uit te doen? Of had ik hem nu al aan gedaan? Maar ook al doe je hem bewust uit.... ut ding ging weer aan! Beetje griezelig! :-)
Daarna ging de stofzuiger stuk. Ik was 'vrolijk' aan het zuigen en ineens hield ie er mee op. T'was al een ouwetje van mijn schoonmoeder, dus dat kan. Inmiddels mijn eigen ouwetje maar weer naar beneden gehaald en diverse onderdelen overgezet. Van twee weer een gemaakt!
Maar nu was ik laatst mijn haar aan het fohnen komt er ineens een vonkenregen uit aan de achterkant! Iiieeuwuww! Gelukkig keek ik net in de spiegel anders was het me niet eens opgevallen misschien. Maar hij bleef het doen! Dat was wel raar! Ik heb hem toch maar uitgezet. Dalijk krijg ik een steekvlam ofzo...ben ik dalijk de helft van mijn plukkie haar kwijt! Inmiddels ben ik bij de Mediamarkt even gaan proefpassen met de fohnen. Ik heb maar kleine handjes dus ik wil niet zo'n groot ding! Er lagen er drie goed in de hand, dus via kieskeurig heb ik gekeken welke ik het beste kon nemen. Die is inmiddels besteld, samen met een nieuwe staafmixer/hakmolen waarvan de mijne ook al een tijdje stuk was. Morgen kan ik het spul ophalen.

De overeenkomst tussen al dit gedoe is trouwens dat al de elektrische apparaten ingeplugd waren in een en dezelfde stekkerdoos, die toch al een jaar of 16 dienst doet. Ik denk dat dat toch de boosdoener is! Moet ook maar eens vervangen worden, dunkt me. :-/

Er is een ledenstop bij de Zumba! En terecht, want we staan inmiddels met z'n 25-en te springen, te hupsen en te zweten. Het wordt een beetje krap in de gymzaal! Mariska had gisteren een dagje vrij, dus ze heeft ook eens een proefles meegemaakt. Na afloop had ze, net als ik, een paar rode wangen van de inspanning. Mocht er 's avonds in onze wijk Zumba gegeven gaan worden, dan lijkt het haar wel leuk om het ook te gaan doen. Ik heb Pro Patia maar een emailtje gestuurd om te vragen of ze dat in overweging willen nemen!

Geen opmerkingen: