vrijdag 14 december 2012

Naar het theater...





Gisteravond heb ik een gezellig avondje in het theater gehad samen met Jan en Mariska.
Guido Weijers hield daar een try-out voor zijn oudejaarsconference van 30 december aanstaande. ALS we dat nog mogen meemaken natuurlijk! ;-) Want ja, op 21 december vergaat de wereld! De Maya kalender eindigt dan. Toch? Gelukkig niet die van de HEMA die Guido heeft...die loopt tot 1 februari 2013! Het zal dus wel loslopen...:-)
Gelukkig maar! Zie je ons trouwens zitten op de tweede foto? :-) Helemaal in het midden, op drie rijen van achteren....;-)

Ik was afgelopen dinsdag nog even in de stad om allerlei kadootjes (veel jarigen dit weekend!) en allerlei andere rotzooi te kopen, toen ik nog even een dierenwinkel binnenstapte om te kijken of ze daar misschien nog een kooi naar mijn gading hadden. En ja, hoor, daar stond ie: de perfecte kooi! Net een slagje groter dan mijn oude gammele kooi, maar niet zo groot dat ie van de kast zou kieperen. Prachtige messing spijltjes, een mooie doorzichtige bruine bak. Helemaal goed! Maar ik liep te sjouwen met tassen dus dat was een beetje moeilijk om met tassen en kooi en ov-kaart de randstadrail in te moeten. Ik eerst naar huis om de spullen af te leveren. Daarna nog even een kapotte autolamp vervangen (m.b.v. de instructies die ik twee jaar geleden op mijn blog had gezet, heeeel handig!). Toen weer met een heen- en weertje de randstadrail in om het kooitje op te halen. WEG kooi! Verkocht! In pak um beet een uurtje tijd! What are the odds dat NET iemand anders ook een gouden kooitje nodig heeft? :-/
Maar goed, hij is besteld en ik werd net gebeld dat ze hem binnen hebben. Maandag maar even ophalen. De pietjes gaan verhuizen! Spannend!

Geen opmerkingen: