woensdag 5 december 2012

Weer thuis...

Mijn moeder is weer thuis! En geen dag te laat want ze had alweer woorden gehad met een medepatiente op zaal....:-)
Vanochtend om 9 uur belde ze al dat ze naar huis mocht. Gelukkig was ik al klaar. Ik vroeg haar nog: heb je alles, zijn alle kastjes leeg? Ja, hoor, die waren leeg, we kunnen naar huis!
We waren nog geen 5 minuten in haar huis toen de telefoon ging.....het ziekenhuis....Mevrouw, u heeft het een en ander in uw kastje laten liggen! Pffffff. Grrrr! Mijn moeder ten voeten uit! Had ik nou zelf ook maar even alles nagekeken. Maar ja, je gelooft het nog als ze zoiets zegt. :-) Weer een goeie les voor de volgende keer! (hoop natuurlijk niet dat er een volgende keer komt!) Op de terugweg maar weer de spulletjes opgehaald.
In ieder geval is ze weer thuis. Liggend op een klein tweepersoonsbankje, met haar benen bungelend over de rand. Lijkt me voor geen meter liggen, maar ze wil perse niet op de ruimere driepersoons bank. In bed is al helemaal uit den boze. Dat is voor oude of zieke mensen.... En nu maar hopen dat ze zich een beetje rustig houdt. Er is nu niemand die een oogje in het zeil kan houden. :-/ Voor hetzelfde geld staat ze morgen de ramen te zemen. Buiten op het balkon...

Geen opmerkingen: