zaterdag 25 mei 2013

kaartjes, Musical Day, bowlen....

 
Vanmorgen mijn moeder aan de telefoon... : We willen vanavond naar Jon van Eerd in het Stadstheater. Jan, haar vriend, had al geprobeerd om kaartjes via het internet te bestellen. Was hem niet gelukt. Daarna probeerde mijn moeder het. Ze kwam niet verder dan het uitzoeken van de plaatsjes, want ja, een inlogcode van de theatersite en wachtwoord EN iDeal heeft ze allemaal niet. En ze had zulke mooie zitplaatsen op het oog! Rij C. Of ik het niet even kon doen....
Ja, hoor, dat kan. Ik had vorige week ook al een zooi bestellingen geplaatst. Er komt weer een leuk theaterseizoen aan! Voor ieder wat wils!
De plaatsjes die mijn moeder op het oog had waren op mijn plattegrondje al weg. Ik kon ze nog wel op rij G dumpen. Is dat goed??? Ja! Weet je het zeker??? Ja! ECHT zeker?? Jahaa. Maar ik ken mijn moeder een beetje.... 't Is niet gauw goed namelijk. Dat ik dalijk achteraf niet te horen krijg: Ja, maar DAAR wil ik niet zitten!! Pffff. Nou, ze zijn besteld en betaald. Ze kunnen de kaartjes TOT een half uur vantevoren afhalen bij de kassa. Aj, dus weer een probleem erbij. Mijn moeder: ohhhh, als we er om kwart voor acht zijn hebben we nog tijd genoeg! NEEEEE, VOOOR die tijd, mam! Pffff.
Ik ga ze dalijk zelf maar even afhalen voor de zekerheid. Ik moet toch in het stadshart zijn. Het is vandaag Musical Day. Jan treedt op met Inspirited. Om half 2 op het plein voor C&A en om 3 uur beneden in de Passage. Komt allen kijken en luisteren, zou ik zeggen! :-)
Mijn moeder zou ook nog even komen kijken, dus dan kan ik mooi die kaartjes in haar handen drukken. Weer een zorg minder!
Later op de dag moet ik bij de bowlingbaan Westerpark zijn voor ons jaarlijkse kooruitje. Een uurtje bowlen en daarna steengrillen. Gezellig! Ik zal maar een kinderballetje ter hand nemen, denk ik. Of passen mijn vingers daar niet in? Ik weet niet of de normale ballen nog te zwaar voor me zijn. Ik wil geen verzakkingen krijgen!...

Geen opmerkingen: