donderdag 5 augustus 2010

Filmpjes!

Het gaat gelukkig weer redelijk met mijn kuit. Ik loop niet meer kreupel, maar ik loop nog wel gek. Maar misschien deed ik dat altijd al wel. ;-) In ieder geval doet het niet meer zo vreselijk pijn. Nu voelt het gewoon als spierpijn. Alsof ik gesport heb of zoiets. Niet dat ik DAT ooit doe...:-) Maar zo ZOU het kunnen voelen.

Ik heb me vandaag weer gestort op het aan elkaar plakken van de vakantiefilmpjes. En daarbij ging alles natuurlijk mis wat maar mis zou kunnen gaan. Te grote HD bestanden wat Movie Maker weer niet aan kan. Verkeerde bestanden wat Movie Maker ook weer niet aan kan. Dus moet ik de bestanden verkleinen en decoderen. Elk jaar zit ik met hetzelfde probleem. En aangezien ik toen niet heb genoteerd hoe ik het opgelost heb, moet ik alles weer opnieuw uitvinden en googlelen. Het probleem ligt nog steeds in het feit dat ik een bepaald programma, 'Xilisoft HD Converter', niet werkend krijg op deze computer. Op mijn nog steeds kaduke laptop werkt dat als een zonnetje, maar hier dus niet. Dus heb ik andere programma's van het internet moeten halen. Plus dat ik daar het serienummer ook nog van heb moeten stelen, anders werken die programma's weer gelimiteerd. Het neemt allemaal zoveel tijd in beslag. :-/
Maar inmiddels is het gelukt: de twee filmpjes staan op YouTube.
Ik sluit ze hier wel even bij in.
Dit is het filmpje van de eerste week....



En hier is het filmpje van de tweede week....



Zo, gelukt! Tegenwoordig kun je bij YouTube zelf een maat opgegeven. Wel zo makkelijk! Maar mocht je ze nou groter willen zien en in HD dan kun je ze beter op YouTube zelf bekijken dan hier op mijn blog.
Hier zijn de links.... Deel 1.....Deel 2

Geen opmerkingen: