dinsdag 2 november 2010

Jan zomaar naar de kapper.....


credits:
pic...mary Baxter st Clair
flowers....attic treasures, flergs, monika69
butterfly...Schaarka
ribbon...LL

Vriendin Sylvia is al een tijdje bezig met een knipcursus (inmiddels 18 lessen gehad)en zij zocht modellen. Nou, geen haar op mijn hoofd die daar aan denkt! Aan mijn haar geen polonaise!
Maar intussen had ze wel Jan kunnen strikken. Hij heeft toch een 'ach, wat maakt het uit, het groeit wel weer aan' houding. Gisteravond was het zover....Hij zou eerst naar haar huis rijden en dan zouden ze samen naar de plek gaan waar de lessen werden gegeven.
Ik had uitgelegd waar ze woonde: bij dat en dat verzorgingshuis rechtsaf, over de bult en dan de eerste links, nog voor het volgende kruispunt... (hij is er een paar keer geweest, maar nog weet hij het niet). Hij ging keurig op tijd weg om om 20.00 bij Sylvia te zijn. Maar om 20.20 belde Syl: hij is er nog niet! Huh? Aanrijding?? Gillende sirenes?? En ineens daagde het me: ik heb hem een weg te vroeg naar rechts gestuurd! Oh hemel! Hij was nu aan het dwalen! En geen mobieltje natuurlijk, dus ook totaal onbereikbaar!
Wordt om half 9 de sleutel in het slot gestoken. Jan! Kon het niet vinden, had in verkeerde straten gelopen en was maar weer naar huis gereden. :-) Ik had Syl nog steeds aan de telefoon, dus ik heb hem nu wel de goede weg gewezen. Hij weer op weg, de arme ziel. Na een tijdje kwam hij weer thuis, geknipt en al. En netjes! Mijn complimenten, Syl! :-) Ik geloof dat hij voor de kerst weer verwacht wordt voor een knipbeurt. Nou, meestal gaat ie alleen als HIJ er aan toe is en dat is niet zo vaak. Misschien is dat wel de oplossing: de kapster maakt met hem een afspraak i.p.v. andersom!
Sylvia kan nog meer modellen gebruiken om op te oefenen. Dus mensen, ik doe hier even een oproep: wie wil er als knipmodel functioneren? Geef het aan mij door, dan geef ik Syl's telefoonnummer door...

Geen opmerkingen: