vrijdag 28 januari 2011

Blaar-, Beurs- en OV leed...


credits:
paper....BVT/Fillesdesiles
wordart....Ldrag
element...Raspberry Road
frame....Shell's Playground

Zo hee! Ik heb gisteravond hete thee over mijn hand gekregen (de theepot had ik te vol gedaan) en nu heb ik een dikke rode plek van 2 bij 3 cm! De huid staat strak gespannen. Dat zal wel een mooie brandblaar worden! :-) Ik had het nog wel zo goed gekoeld. Wel 5 minuten onder de kraan! Ik weet wel dat het minstens 10 minuten moet zijn, maar ik kreeg zelf hoge nood door al dat stromende water. :-/ Ik heb daar gewoon geen geduld voor, hoor.

Hebben jullie gezien dat de Nationale Art Deco Beurs binnenkort weer in de Grote Kerk van Den Haag is? Ik ben een aantal jaren terug al eens geweest. Goh, wat een mooie dingen allemaal! Maar je moet er van houden! Helaas kan ik dit jaar niet. Allemaal andere dingen te doen. Maar volgend jaar ga ik wel. Samen met mijn tante Tiny! De afspraak staat al! Leuk! Ik heb er zin in!

De eerste OVchipkaart-treurnis is me ook alweer overkomen! Ik ben 18 januari voor het eerst met dat ding gaan reizen en op zich ging dat prima. Netjes ingecheckt, netjes uitgecheckt. Ik hield hem maar in mijn hand om het uitchecken niet te vergeten. Op het internet heb ik een kaarthoudersaccount aangemaakt, zodat ik precies kan zien wat er afgeschreven wordt. Bleek dat er in december al een bedrag is afgeschreven! Huh?? Toen gebruikte ik hem nog niet eens! Toen vertoefde ik nog heel tevreden in het 'strippenkaart' universum! Ik ben maar eens gaan bellen naar de klantenservice... (daar gaan we weer!).
Bleek dat ik toch had ingecheckt op een ritje. (Het ritje klopt, maar ik gebruikte de strippenkaart). De OVpas zat in mijn jaszak. En waarschijnlijk ben ik te dicht langs zo'n reader gelopen! Die straling gaat dus overal doorheen! Lekker dan! Moet je dus ook al op letten! Maar de klantenservice raadde me aan om bij de HTM met een formuliertje het geld terug te vragen. En dat heb ik nu net gedaan. Het gaat maar om 4 euro, maar toch... Als iedereen het er bij laat zitten dan verdienen ze goudgeld!
Dus mensen, denk eraan! Scherm je pasje af als je hem niet gebruikt!!

Geen opmerkingen: