zondag 9 januari 2011

Straluma in Barendrecht: klantonvriendelijk!

Afgelopen zaterdag hebben wij hier een staande lamp gekocht. Terug gekomen in Zoetermeer pakten we de lamp uit en toen bleek dat er ook nog een doos met de glazen kap geleverd had moeten worden. Ik ben gaan bellen. Ik kreeg een bandje dat al hun medewerkers in gesprek waren en dat ik het later nog maar eens moest proberen. (ik kon niet aan de lijn blijven, het gesprek werd gewoon afgesloten). Nogmaals geprobeerd, weer bandje. Nog 10 keer geprobeerd, weer bandje. Het algemene telefoonnummer geprobeerd, met doel om doorverbonden te worden naar verlichtingsafdeling....afgekapt. Frustratie alom! Ik heb ze een email geschreven en verstuurd met hoge prioriteit. Geen antwoord. Weer gebeld, weer bandje....We zijn maar weer in de auto gesprongen en er maar weer naartoe gereden. De verkoopster verontschuldigde zich netjes, dat ze de extra doos vergeten had. Op onze vraag of we de benzine vergoed konden krijgen kregen we nul op rekest. Er kwam nog een medewerker bij. Die vertelde heel ongeinteresseerd dat er op zaterdag nou eenmaal niemand op kantoor aanwezig was om de telefoon op te nemen of email te lezen. (dit blijkt dus totaal niet uit het bandje dat je te horen krijgt!) Dan hadden we maar maandag moeten bellen, volgens hem. Hij kon zich totaal niet inleven in onze frustraties vanwege het niet bereikbaar zijn en het opnieuw te moeten rijden. Hoogst klantonvriendelijk! Al hadden we maar een extra setje lampjes gehad vanwege de extra kosten en tijd die WIJ hebben moeten maken vanwege HUN fout! Niet netjes! Ons zijn ze in ieder geval als klant kwijt! Zoveel lampen te koop....maar zelf zien ze het licht niet! Jammer! En t'is zo'n grote zaak. Dan mag je toch wel verwachten dat ze telefonisch te bereiken zijn. Zeker op zaterdag! Laten ze anders het bandje aanpassen.
Al met al heeft het ons een hele dag gekost om 1 lamp te laten branden! Op de terugweg stonden we zelfs in de file bij Rotterdam. Lekker dan! Geen leuke dag! Maar de lamp staat wel mooi! Hadden we hem maar elders gekocht! :-)
Dus Straluma in Barendrecht: van ons krijgen jullie de KOUDE douche, slechte mond op mond reclame EN een negatieve klantbeoordeling op Zoeken.nu!

Geen opmerkingen: