dinsdag 25 januari 2011

Failliet, maar niet ontploft! :-)


credits:kit: Northern Light by DBV/ wordart: Yalana/ effect on pic: Topaz Clean/Flat Style/ birdie: Andrea Victoria

Nou, zeg! Ut zit niet mee met mijn moeders nieuwe tv! Ze had hem al besteld en begin volgende maand zou hij geleverd worden. Maar nu blijkt de It's weer failliet te zijn! Alle winkels zijn per direct gesloten! Gelukkig had ze geen aanbetaling gedaan. Het lijkt wel of ze geen nieuwe tv MAG kopen! :-)

Gisterochtend hebben ze hier de gasleidingen vervangen. Een hoop geschep en een hoop gehonk. En een hoop gemopper toen ze zagen dat ze hele kruipruimte vol met pur gestort was! (heeft de woningbouwvereniging een paar jaar geleden gedaan vanwege isolatie). En daar moesten ze doorheen zien te komen met hun pijpen. Uiteindelijk wel gelukt, hoor. En precies op tijd want ik begon het al flink af te niften hier. De verwarming werkt namelijk ook op gas. :-/
In ieder geval ben ik niet ontploft. En de gevel staat ook nog overeind! Ik ben blij dat het achter de rug is. Ik hou er niet van, van gas. De leidingen kunnen nu weer minimaal 30 jaar mee! Zou het huis nog wel zo lang blijven staan?? :-)

Gistermiddag hebben we weer de koppen bij elkaar gestoken en de keeltjes gesmeerd met thee en bolussen. Dit keer was de zangclub bij Nel samen gekomen. Was weer gezellig. En ik heb het idee dat we wel vooruit zijn gaan. Nog een paar keer oefenen en we zingen 19 februari het dak van de Pieterskerk af!

Van schoonzus Karin kreeg ik weer wat nieuwe foto's van Marnix toegestuurd. En eentje daarvan heb ik gelijk maar gescrapt. T'is een echte winterscrap geworden!

Geen opmerkingen: