maandag 10 januari 2011

Opgelost... en lente in zicht!


credits hier

Inmiddels heb ik een gesprek gehad met de firma Straluma in Barendrecht en we zijn tot een goede oplossing gekomen. We krijgen een bedrag op onze rekening gestort (had zaterdag toch ook al toegezegd kunnen worden??) en het telefoonbandje wordt aangepast. Wat ik natuurlijk aanstaande zaterdag wel ga controleren! Is het niet voor ons, dan is het wel voor andere klanten die zo minder gefrustreerd zullen raken!
Zaak afgedaan!

Ik ben al de hele middag met m'n planten bezig. Oude zielige plantjes die misschien nog opgekalifaterd kunnen worden staan nu boven in de slaapkamer op de vensterbank.
Ik had een Sanseveria staan, die ooit nog van mijn opa is geweest. De plant is dus ouder dan ikzelf ben! Helaas geeft ie de moed nu een beetje op, dus hij is verbannen naar de ziekenboeg boven. Ik hoop dat ie het redt. Ik wil hem niet kwijt!
Ik ben ook in de tuin bezig geweest. Ik heb de eerste lentetekenen al gezien! Er komen al frisse groene sprietjes boven de grond! De Magnolia zit al vol knop en de Hortensia's lopen ook al uit! Oh, heerlijk toch! :-) Ik kan niet wachten!
Ik ben al flink aan het knippen geweest. T'was zulk zacht weer! Maar ja, de bak is alweer vol. :-/ Maar weer een paar weekjes wachten!

Geen opmerkingen: