vrijdag 4 februari 2011

Over muziek en lekker eten!


credits hier

De kogel is door de kerk! De workshop die ons koor 'Enjoy' in maart gaat geven is bekend! Het zijn nummers van 'The Beatles' geworden. Ik ben helemaal blij, dat begrijp je zeker wel. :-) Heel toevallig hoorde ik gisteren het nummer 'When I'm 64' nog op de radio. Leuk om dat ook met het koor te zingen! Ik heb er al echt zin in!

Gisteren hebben we nog voor de scratch in Leiden geoefend. Helaas met een sterk uitgedund groepje. Eentje zit in Amerika (ik lees je blog, hoor, Lenie, dus ik blijf op de hoogte van wat je allemaal doet daar!), eentje is op wintersport (breek geen benen, Hillie!), eentje was met de fiets gevallen (da's balen, Pauline!)en eentje had een gesprek op het werk en kreeg geen goed nieuws. (Alles komt wel weer goed, Patries!)
Ik hoop dat jullie er de volgende keer weer bij zijn!

Hebben jullie de nieuwe CD van Adele al? 21? Hij is geweldig! Vind ik wel... Wat een gave stem heeft die meid.
En kennen jullie Mumfords and Sons/ Sigh No More? Ook een goeie CD! Prettige muziek!
Zo af en toe ga ik eens bij Bol.com kijken welke CD's en DVD's er nieuw verschenen zijn. En als er iets van mijn gading bij zit dan zorg ik wel dat ik eraan kom, ahum, kuch, kuch...;-)(Ik hou Bob Geldof voor je in de gaten, hoor, Suzanne!)

Dit weekend staat in het teken van het maken van een indiaas buffet! Zondag komen schoonlui Karin, René en Laura eten. De vorige keer gooide de sneeuw roet in het eten (gelukkig niet letterlijk!). Ik hoop dat het deze keer niet de storm is!
Ik heb net alvast een Tandoori marinade gemaakt. Daar staat de kip heerlijk in te badderen. (Het ruikt hier lekker naar knoflook en gember). Morgen alvast de Korma, Courgette Curry en de Tandoori chicken (af)maken. Zondagochtend de Bloemkoolsalade met Kokos, Raita en de Lemon Rice. Dan laat op de middag het Naanbrood afbakken. Oh, het is allemaal zo lekker!

Mariska heeft net een cake staan bakken. Met appel en kruidnootjes. De cake van dinsdag is alweer helemaal op! Wat gaat dat toch snel! Geen idee hoe dat nou kan....:-P

1 opmerking:

Suzanne zei

bob was on the one show last night - what a cool guy he is!! He does trampolining for the video of the single!
if you have got adele 21........yes please! Love her, and I have got mumford and sons too - got it last year in the UK whilst at Becci's. We share the same taste! xx