vrijdag 18 februari 2011

Weer wat geleerd!


credits:
paper....Friendly Scrap
template...Jaana Saker
flowers...Carena
stitches....BD
other elements....TCO/Josie

Een mens is echt nooit te oud om te leren. Zelfs ik niet! :-)
Ik ben nu toch al een flink aantal jaartjes aan het stoeien met Paint Shop Pro. En ik moet zeggen: een hele hoop dingen krijg ik wel voor elkaar inmiddels. Maar toch...er zitten vast nog een heleboel extra mogelijkheden in/op die ik nog niet ontdekt heb/had. Gisteren zag ik toevallig op facebook een tutorial (een lesje) over het oppimpen of het feller maken van ogen. Het werd helemaal stap voor stap uitgelegd hoe je dat moest doen. En aan de hand van dat lesje ben ik ook maar eens aan de slag gegaan met een foto van Mariska. Ik vind het mooi geworden! De originele foto heeft een beetje een grauwe zweem eroverheen liggen, die is nu ook weg. Haar ogen 'poppen' nu zowat van de foto af. Ik weet niet of je dat goed kunt zien bij deze scrap. Zoom maar eens in. Hij is wel verkleind, dus misschien is het effect zo minder dan in de originele scrap. In ieder geval ben ik blij dat ik er weer wat bij geleerd heb!

T'is een week van vele verjaardagen geweest. Mijn moeder (nu 75) was afgelopen dinsdag jarig. Ze vierde het afgelopen zondag al. Maar dinsdagochtend ben ik natuurlijk ook nog even op de koffie geweest. Gisteren was mijn tante Tiny jarig. Die werd 72. En vandaag mag Chris (man van Sylvia) een heleboel kaarsjes uitblazen. Geen idee hoeveel eigenlijk. Een stuk of 52?? (Nog) gefeliciteerd allemaal!

Dinsdagmiddag stond weer in het teken van het oefenen voor de Scratchdag in Leiden.
Morgen is het dus vroeg dag! Om half 8 zitten we al in de randstadrail en trein naar Leiden. Om 8.45 gaan de deuren van de Pieterskerk open om al die bijna 1000 zangers binnen te laten. Ook is er een flink orkest. Om 9.30 beginnen de repetities, afgewisseld met koffiepauzes, lunchpauzes en avondetenpauze. Daarna volgt om 19.30HET concert. Als je zin hebt om te komen luisteren dan zijn er kaarten aan de deur te koop. Zie hier.
Het wordt een lange, lange, maar übergezellige dag! Ik heb er zin in!

Geen opmerkingen: