donderdag 12 januari 2012

Kriebeltjes.....


credits hier

Ik heb zojuist mijn laatste zakje ierse thee opgebruikt. Snif. Het was de laatste van de doos met 180 zakjes die ik mee naar Nederland had genomen. Ze drinken daar, net als ikzelf, ook allemaal enorme sloten thee. Sterke thee! Twee zakken in een pot. Ieuwww. Hou ik zelf weer helemaal niet van. Maar ja, zij gieten er nog een scheut melk bij en dat vind ik ook niet lekker. Ik hou van pure thee. Thee zonder fratsen. Thee zonder kruidenmixen. Thee zonder chemische vruchtensmaakjes. Doe mij maar Earl Grey, Ceylon of normale english blend. Nou, DutchBlend van Pickwick glijdt ook wel zachtjes door mijn slokdarm. Die gaat ook nog wel.
Maar ja, hoe moet dat nou verder, als mijn ierse thee op is? ;-)
Dan gaat het weer kriebelen. En onlangs vielen er ook weer een aantal reisgidsen, die ik had aangevraagd bij het ierse toeristenburo, op de deurmat. Heerlijk om die op een regenachtige middag, onder het genot van een pot ierse thee, alvast in te kijken!
De regio is al bekend...County Donegal. De laatste county aan de kust waar we nog niet geweest zijn. Maar hoe loopt het dit jaar? Ik weet het nog niet. Gaat Mariska nog wel mee? In dat geval moeten we in het hoogseizoen... Gaat ze niet mee, dan kunnen we in het voor- of het naseizoen. Gaan we dan één week? Alleen County Donegal? Of gaan we twee weken en 'pakken' we Noord-Ierland nog een keertje mee? Daar zitten we dan vlakbij. Hoe zit het dan met de huurauto, want Noord-Ierland is brits en dan gelden er vast andere regels. Dat moet ik dus ook nog even uitzoeken.
Misschien moet ik eerst even een reisje eerder in dit jaar plannen...;-) Eind april bijvoorbeeld? Als Mariska een paar daagjes vrij is? Ut arme kind is al een hele tijd niet meer in Dublin geweest. Ze heeft h.e.l.e.m.a.a.l. niets meer om aan te trekken. Is zo sneu voor haar, nietwaar?? :-) Het kind moet eens stevig winkelen daar! En kreeg ik nou gisteren een leuke aanbieding van Aer Lingus in mijn emailbakje?? Hmmm. Ik ga eens even kijken....

Geen opmerkingen: