vrijdag 6 januari 2012

Tandarts, kapper, !!chocolade!!


credits: kit...Little Miracles by Wee Faerie

Vanmorgen om 9.00 moesten we al met zijn drietjes bij de tandarts zijn voor de halfjaarlijkse controle. Mariska kwam bij Alex vandaan dus zij is op eigen gelegenheid gegaan. Gelukkig was er bij Mariska en mijzelf geen grote schade. Alleen maar tandsteen verwijderd. Jan daarentegen staat een heerlijke wortelkanaalbehandeling te wachten. Er zit een ontsteking onder een kies. Nog in het gedeelte waar de tandarts niet mag porren ook. Alleen de kaakchirurg mag dat. Arme Jan. Maar de tandarts kan natuurlijk wel de oorzaak van de ontsteking proberen wegtehalen, in de hoop dat de ontsteking volkomen kan genezen. Alleen is de kans daarop niet heel groot, zodat hij daarna misschien alsnog naar de kaakchirurg moet. (Is ook al eens gebeurd bij hem) De (toch al zwakke) kies trekken is ook een optie. Ik ben dus benieuwd wat hij gaat laten doen. Het wikken en wegen kan gaan beginnen!

Ik heb vandaag voor het eerst een 'hersenspoeling' gehad bij Brainwash? Wat een rare naam voor een kapper eigenlijk als je erover nadenkt! Maar ja, hij is lekker goedkoop. Je zit alleen wel een uur te wachten voor je geholpen wordt! Maar ja, ik wilde het eens uitproberen en verrek.....mijn haar zit nog best aardig ook! Ik heb het vanavond maar gelijk gekleurd ook. Zo kan ik er weer een tijdje tegen! Ik weet niet of ik de volgende keer weer terug ga. Dat lange wachten vind ik toch wel een beetje vervelend. En om nou elke keer te gaan kijken of het druk is....mwahh. Afspraken maken kan daar namelijk niet. Als ik eenmaal besloten heb om naar de kapper te gaan, wil ik ook gelijk terecht kunnen! Ongeduldig typetje!

Toen ik terugkwam van de tandarts, de markt, de lunch bij mijn moeder (lekker een lekkerbekkie gegeten) en de kapper, rook het huis naar gesmolten chocolade. Mariska en Cindy, haar vriendin, waren bezig met het bakken van muffins en nog een chocoladetaart. Helaas was de chocoladetaart voor de verjaardag van de vriend van Cindy, dus daarvan konden we niet proeven. Maar de chocolademuffins met bosbessen smaakten weer prima! Er waren er nog genoeg over en die nam Mariska vanavond mee als extra kadootje naar de verjaardag van een andere vriendin, Hilde. Gelukkig maar! Anders had IK ze weer allemaal op moeten eten! ;-)

P.S. Op het scrapje kleine kokette Ilena..... :-)

Geen opmerkingen: