zondag 1 januari 2012

Gelukkig Nieuwjaar!


credits: collab kit December/New Year

Gelukkig Nieuwjaar allemaal!! Jeetje, t'is alweer 2012. De tijd gaat zo gigantisch snel! De overgang van 1999 naar 2000 lijkt nog maar net te zijn gebeurd, (oh, oh, zouden de computers het aankunnen of plat komen te liggen?) maar nee, we zijn alweer 12 jaar verder! Niet te geloven, toch? En wat zal ons allemaal te wachten staan in 2012? Ik hoop op allerlei goeie en fijne dingen, juist en speciaal voor de mensen die het op dit moment zo moeilijk hebben. (je hoort nogal eens wat om je heen, helaas...) :-/ Dat 2012 maar een veel leuker jaar mag worden!
Laten we ook maar geen nieuwjaarsvoornemens maken. Daar komt meestal toch niks van terecht. Als je dingen wilt veranderen, doe je dat toch op de tijd waarop je er zelf aan toe bent. Daar staat geen jaar voor. Dat doe je of dat doe je niet! Alles op zijn (eigen) tijd. :-)
Hoe hebben jullie oudejaarsavond doorgebracht? Hier was het rustig. Ik zag wel dat er bij ons achter een vuilnisbak de lucht in is gegaan. Die was de gemeente vergeten bij voorbaat weg te halen. Nu is ie ECHT weg en goed ook! :-)
Wij hebben een spelletje gedaan, Perudo. Was wel grappig. Maris en Alex hebben nog een spelletje Twister gedaan, altijd leuk! :-) Verder hebben we met één oog gekeken naar Max Proms. Ze zijn in beeld geweest! Heeeeeel eventjes maar, tijdens het nummer 'You're the voice' van L.A. The Voices. Hihihi.
De staatsloterij leverde ons toch nog tien euro's op. Ach, t'is een begin van de 30 miljoen! Dan maar geen groot geelgeschilderd huis in Ierland met uitzicht op zee, overal bloembakken, een hoop land, een mooie tuin, een blaffende hond en een kippenhok.... Gelukkig heb ik mijn dromen nog! ;-)

Geen opmerkingen: