zaterdag 24 maart 2012

Als ik één maal met mijn fietsbel bel....


credits hier

Ik kon niet langer wachten! Ik wilde gisteravond nog de Ipad halen! Maar ja, koopavond! Misschien lang zoeken naar een plekje voor de auto? Dus maar met de fiets? Aj, mijn verlichting werkt niet! Wil geen boete, dus maar achterop bij Jan! Ik ben helaas niet meer zo licht als 24 jaar geleden en dat heeft ie wel gevoeld! En wat een heuvels blijkt Zoetermeer te hebben, zeg! En ligt het nou aan mij, of zijn de bagagedragers in de loop der jaren gekrompen?? ;-) We hebben wel gelachen, onderweg slingerend naar de stad. Dat zijn dan wel weer even de leuke momenten! :-)

Maar goed, de Ipad hebben we. Maar we zijn nog steeds bezig om hem op het internet te krijgen. :-/ Hij krijgt maar geen contact met onze eigen router! Maar als er iemand in de omgeving 'in de lucht' is met een onbeschermde internetconnectie maakt hij prima contact! Dan hebben wij ook internet. Maar toch.... het is vast ergens een instelling. Op de Ipad zelf of op onze router. T'is vast een 'ohhhh jaaaaaa' gevalletje! Ik denk dat Alex er maar even naar moet kijken.

Bovenstaande scrap is er eentje uit 2002. Mijn neef Thierry had toen een tandem. En dat wilde ik wel eens even uitproberen.

1 opmerking:

Suzanne zei

they are giving me an ipad from work which Tim believes is a total waste on me!! I am looking forward to getting it anyway, cos then I can say 'nah, nah, de nah nah'!!!!!