maandag 19 maart 2012

Over verjaardagen enzo...



Goh, afgelopen zaterdag ben ik toch mooi de St. Patrick's Day Flash Mob misgelopen! Jammer! Dat had ik best eens mee willen maken! En ik BEN in de passage geweest, da's nog het wrange. Maar ja, niet op de juiste tijd op de juiste plek! Misschien volgend jaar. Ik heb nog wel wat muziek beluisterd en heb nog even naar een dansshow staan kijken. Achgosssjj. Het was toevallig een dansgroepje met kleine meisjes. En het ging niet allemaal even goed. Het ging eigenlijk zo slecht dat het gewoonweg aandoenlijk was. :-) Dat waren ZEKER geen ierse meisjes! :-) Het lijkt me wel erg leuk om te leren. Wie weet als er hier een ierse dansschool zou zijn geweest......?

Ook op zaterdag, na mijn tripje naar Den Haag en na Jan z'n jaarvergadering op zijn oude school, zijn we naar Houten gereden. Daar vierde Antoine zijn 50e verjaardag. Alles was leuk versierd met 50-jes. K'heb trouwens geen Abraham in de voortuin zien zitten! Misschien zat ie in de achtertuin...heb er niet op gelet. :-)
Zo'n feestje zet je wel aan het denken. Zelf word ik ook 50 in juli. Vind ik dat leuk? NEE! Zal ik het dan wel of niet vieren? Grote vraag! Een feestje op zich lijkt het me wel leuk. Maar dan wil ik meer mensen uitnodigen dan anders. En waar laat ik die dan weer? Zaaltje huren? Maar ja, juli....vakantietijd. De helft zal wel niet kunnen dan. Kan het net zo goed thuis. Ook nog jarig op een maandag... vier ik het dan het weekend ervoor of erna? Van die sta-tafeltjes huren? Krijg je naderhand misschien weer ge-etter: ik kon niet eens zitten! Bij mooi weer in de tuin, geen probleem. Maar ook daar weinig ruimte. En wat als het regent? Partytent huren? Dan staan er weer bomen in de weg. En wat zet ik de mensen voor? Zelf alle boodschappen doen! Zelf alle hapjes maken. Waar laat ik die hapjes? Koelkast te klein? Kan een koelkast extra huren, maar waar laat ik die dan weer? Wanneer moet ik trouwens die hapjes beginnen te maken? Planning! Thema feestje? Heb nog Hawaii attributen. Gebruiken? Op een andere manier versieren? Ik kan toch mijn eigen Sarah niet gaan zitten maken? En zo zit ik maar te prakkiseren. Ik denk dat ik tegen die tijd maar onder een kei kruip. T'is al dat gedoe niet waard! Toch?? :-)

Ik had gisteren niet mijn momentje. Ik was al vroeg aan een ovenschotel begonnen zodat ik die 's avonds zo de oven in kon schuiven. Had de bloemkool al gekookt in de magnetron. Haal de schaal eruit en sla er zo mee tegen de rand van het aanrecht. In gruzelementen! Alles over de grond! *zucht* Heb ik weer! En het was zo'n fijne dekschaal! Ik gebruikte hem bijna dagelijks. Ben net even de stad ingegaan om een nieuwe te zoeken. Had keuze uit wel 1 exemplaar! Ik wilde een ovale, zag alleen maar ronde, heb nu een rechthoekige. MET deksel, heel belangrijk! Gebruik hem meestal om groente te koken. Maar niet vanavond! Vanavond een wokschotel! Met rode thaise curry! Lekker!

1 opmerking:

Suzanne zei

definitely celebrate your 50th!! I had such a great time at mine, a really good night. And if you need anything sweet, Tim and I are happy to oblige!!
There was an Irish Dance School in Den Haag when Becci was at the International School there because I know there were Irish girls dancing etc. I think the Irish Pub knew about those sort of things!!!
We are going to see a kitten next week . . Finka is just so unhappy and miserable and lost without Genghis as are we. We've got a chance at another Sealpoint boy, same as Finka that I already have a name for . . . .
he is so cute!!! Bang goes all the things I was hoping to save for this year once more!! xx