vrijdag 6 november 2009

Zoveel plannen....


credits: paper...SBF, new years collection by Frank/tube...Suzi Sgai/stars...Davies

Ik heb weer zo'n dag. Ik ben van plan het ene te doen, maar ik doe het andere. Ik heb vandaag geen rust in mijn kont. Ben gauw afgeleid. Zelfs tijdens de twee vorige zinnen ben ik al 3x van de laptop weggelopen. :-) En nu ga ik weer want ik hoor de post! Zo, en nu beloof ik mezelf dat ik blijf zitten tot ik hier klaar ben. De net geboende vloer moet toch ook nog drogen. (Ik ging boenen terwijl ik eigenlijk wilde gaan strijken).
En terwijl ik aan het boenen was heb ik ook dàt weer gestaakt om het blog van Suzanne te gaan lezen. Zij is, als echte Engelse, begonnen met een lekkere kerstcake. En daar moet je dus al weken van tevoren aan beginnen. Lijkt me leuk om dat ook eens te doen!
De ingrediënten heeft zij op haar blog gezet! Maar ja, je hebt er kersenlikeur, port en cognac voor nodig. Ik heb wel vieux in huis, maar de rest niet. Dus heb ik mijn zus een emailtje gestuurd om te vragen of zij nog wat had staan. Want om voor een paar eetlepels nou al die flessen te gaan kopen....

Vanmorgen ben ik weer bij de dokter geweest. Tja, die weet, denk ik, ook niet meer wat ie met me aanmoet. :-) Ik heb nu wel een verwijskaart voor een darmonderzoek, hoewel ik kwa klachten er eigenlijk niet voor in aanmerking kom. Nou ja, al is het maar om een darmkwaal uittesluiten. Vanaf maandag kan ik bellen voor een afspraak, maar in de computer stond al een wachttijd van 44 dagen. Nou ja, ik hoor het maandag wel. Maandag moet ik in ieder geval ook nog een keer mijn plasje inleveren. Zit er nog steeds bloed in ( met mijn blote oog niet te zien en verder geen klachten) dan verwijst hij me toch ook nog door naar de uroloog. Wordt vervolgd....

Ik heb toch zo'n mooie Amaryllis tak! Ik had een losse gekocht. Die staat nu in een vaas met wat takken Eucalyptus eromheen. Prachtig. Even een fotootje bijvoegen.

Da's toch een lust voor het oog? Ik zit sowieso goed in de bloemen. De gele chrysant staat nog steeds mooi te zijn, er staan chrysanten met Eucalyptus op de eettafel, er staat een roze lelieplant te geuren en te kleuren en dan ook nog die schitterende Amaryllis! Da's gewoon een opkikkertje voor mij. Dan zie ik dat saaie grijze weer buiten niet.
Voor Mariska heb ik een ander opkikkertje gekocht. Appeltaart! Om te vieren dat vandaag de eerste week van haar schoolonderzoeken erop zit! Het was een behoorlijk stressvolle week voor haar. Ze heeft haar best gedaan. En meer kan ze niet doen.
Het zit haar trouwens niet mee. Ze had zich ingeschreven voor de open dagen bij de TU Delft. Vorige week vrijdag had ze daar dus naar toe gekund. Blijkt ze dus die vrijdag al haar eerste schoolonderzoek wiskunde-D te hebben! En deze week de rest van haar schoolonderzoeken. Geen TU Delft oriëntatie dus. In maart weer een kans. Wel weer op het laatste nippertje! :-/

Geen opmerkingen: