maandag 30 november 2009

Ik moet me richten op het dichten......:-/


credits:
paper...C Smith/KS
gems...Scrapsuper/ KimC
tube....Angie
lights....Cajoline
border....Pillowgirl
curtain....Elle de Mai

Wat is dat toch met mij! Sinterklaas is al aanstaande zaterdag en ik ben nog steeds niet aan de gedichten begonnen. Ik neem er ook de tijd niet voor. Ik ontloop het. Ik zit er tegenaan te hikken. Dat is elk jaar wel zo, hoor. Neem vandaag....Ik was echt van plan om eraan te beginnen en wat doe ik? Ik ga de ramen zemen, de gordijnen wassen, de badkamer schrobben, boodschappen doen, stofzuigen, was draaien.... En ik ben ook wel achter de laptop gaan zitten, maar dan doe ik ook weer allerlei andere dingen: muziek downloaden, de pc's synchroniseren, uploaden van de Egypte foto's van Jan (moeder's vriend), een beetje scrappen, enzovoort enzovoort. Maar niet wat ik wilde doen. Nou ja, misschien morgen.... Ik voel de hete adem van Sint al in mijn nek!

Ik weet niet of iemand me vandaag telefonisch heeft geprobeerd te bereiken, maar we zijn even onbereikbaar geweest (of misschien nog steeds, wie weet!). Alhoewel, we worden wel bereikt door allerlei andere mensen die ons helemaal niet willen spreken! :-) Tele2 is vandaag bezig met het omzetten van digitale netwerken. Dat zou ongeveer 8 uur duren. Maar zo te horen zijn de lijnen dus kriskras aangesloten. Er belde onder andere 2x een man uit Thailand die toch echt het nummer van zijn moeder had ingetoetst. :-) Dure grap voor hem!

De kerstcake is inmiddels ook afgebakken, ingepakt, luchtdicht afgesloten en in de schuur gezet.
Daar is het koel genoeg EN hij staat niet in het zicht. Dus de verleiding om hem alvast op te peuzelen is tot een minimum teruggebracht! Ik heb me wel te goed gedaan aan de kruimeltjes natuurlijk. Die smaakten nu al prima! Ik kan me alleen niet voorstellen dat ie goed blijft tot kerst. Dat gaat toch schimmelen, dat gaat toch gisten?? Maar volgens Suzanne worden de smaken alleen maar lekkerder als je hem lang van te voren maakt. Hmmm. Ik zorg voor de zekerheid toch ook maar voor een extra cake/taart.

1 opmerking:

Suzanne zei

oh, Ineke, don't you trust me?!!In all the years of baking a Christmas cake, It has never gone wrong! Another cake for insurance???!! Don't do it! Instead watch Delia this evening at 10pm on BBC2 because it is her recipe we are using and she never fails!!!

Suzanne xx