maandag 2 november 2009

Echo...echoo....echoooo


credits hier

Vanochtend, na een liter water te hebben gedronken, heb ik dus die echo laten maken. Gelukkig werd ik op tijd geholpen want ik stond natuurlijk alweer op klappen!
Nou, zo te horen waren er geen rare dingen op de echo te zien. T'is dus niet mijn appendix ( mijn bloed zou sowieso een betere indicatie zijn voor een ontsteking daar), t'zijn niet mijn nieren, t'is niet mijn alvleesklier, t'is niet mijn (gal)blaas, niet mijn lever, niet mijn (gekantelde) baarmoeder en eileiders. Ik ben zelfs nog gaan staan om met dat echoapparaat precies de plek aan te wijzen waar ik de pijn voelde. Maar daar zit dus niks. Ja, mijn darmen. Ze kon zo op het oog geen afwijkingen eraan vinden, maar een echo is daar eigenlijk niet geschikt voor. Da's niet nauwkeurig genoeg. Ze heeft nu een aantal foto's gemaakt. Die gaan nu beoordeeld worden door een radioloog. En hij maakt daar dan weer een verslagje van.
Vrijdag dus maar weer naar de huisarts, die zal me nu wel doorsturen naar een maag-, lever en darmarts.... wordt vervolgd.

Kom ik thuis, wil ik een paar boterhammen gaan eten, blijkt er een hele plas in de koelkast te liggen! Al het beleg zeikensnat! Nee, toch??? Toch niet ook nog de koelkast kassiewijle?? Ik hoop van niet. Nou zit er aan de achterwand een of andere richel met een gat in het midden. Dat stond vol water. Dus ik heb er met een breinaald in staan porren. Misschien zat dat verstopt ofzo? Wie heeft daar ervaring mee? Laat even weten! :-)) Ik kan namelijk de gebruiksaanwijzing van het ding niet meer vinden.

Zo, en nu ga ik de tafel maar eens dekken. T'is bijna etenstijd. Eet smakelijk allemaal!

Geen opmerkingen: