maandag 9 november 2009

Zo lief!


credits: kit...Endless Love by Bellisae Designs/puppet by Doudou

Gisteren heb ik achterneefje Marnix in mijn armen gehad. Zo schattig en zo lief. Zulke zachte wangetjes. Om op te vreten. Echt een lekker knulletje. Vergeleken met Joséphine is hij weer heel klein. Leuk, hoor, dat jonge grut in de familie. Waar zal het volgende kindje geboren worden? Wie weet duurt het nu wel weer tig jaar. We zien het wel.
Gisteren op de terugweg uit Maarssen was het toch mistig, zeg! Maar ja, dat is in dit jaargetijde heel logisch als het de hele dag zo zonnig is geweest.

In Egypte is het ook zonnig EN warm! Elke dag krijg ik een smsje van mijn moeder. De paar dagen Nijlcruise hebben ze al achter de rug en op dit moment zitten ze in de slaaptrein van Luxor naar Cairo. Die doet er 10 uur over. Morgenochtend net na het ontbijt zullen ze Cairo binnenrijden waar de bus op ze staat te wachten. Daarna gaan ze (volgens de folder) naar de piramides en naar Sakarra. Ze hebben al heel wat gezien. Ben reuze benieuwd naar de foto's en hun ervaringen.

Ik werd vanmorgen nog gebeld door het ziekenhuis. Ze hadden de aanvraag binnen en wilden een afspraak maken voor het darmonderzoek. Huh?? IK hoor toch te bellen?? :-) Wat een service, hè? Nou, het eerste gaatje hadden ze op 21 december. Nog 6 weken te gaan dus. Nog net voor de kerst. Kan ik met lege en hopelijk schone darmen de kerstdagen in.
Ik wacht nog maar even met het urineonderzoek. T'is die tijd van de maand en om ze nou niet op een dwaalspoor te brengen stel ik dat maar even een weekje uit. :-)

Geen opmerkingen: