woensdag 5 maart 2008

Mijn 100ste blogbericht!


credits hier

Goh! Wie had dat ooit kunnen denken, dat ik inmiddels 100 berichten heb vol gekalkt op deze blog? Ik niet. Ik begon ermee omdat ik wilde kijken of ik überhaupt een blog opgestart zou krijgen. Vorig jaar mei was dat. Ik dacht zelf ook dat het maar een nieuwtje zou zijn. Meestal hou ik dingen niet zo lang vol. Alhoewel...zingen doe ik al vanaf mijn 20e, en paint shop pro-en doe ik ook al jaren. Maar andere hobbies, zoals glasverven, bamboefluiten maken, zwemmen, kalligraferen, aerobics, waren maar een kort leven beschoren. Ach, een mens moet gewoon zoeken naar iets wat hem ligt.
Van één ding ben ik overtuigd: sport ligt me NIET! Vreselijk! Doe ik niet aan. Nooit meer! Het enige waar ik wel nog voor te porren ben is een cursus buikdansen. Dat lijkt me zo leuk. En ik heb buik zat! Maar niemand wil met me mee. En dat is echt iets wat leuker is om met zijn tweeën te doen. Wil er nu ECHT niemand??? Ah johhhhh.... :-)

Nou ja, dan blijf ik maar scrappen. Dat is erg verslavend. Suzanne geeft ook nog steeds scraples. Ze is nu bezig met iets nieuws, een boekje in de vorm van een ster. Ziet er heel leuk uit. Ik heb net op Youtube een video bekeken met hoe dat in zijn werk gaat. Poeh! Meten,snijden,stempelen,knippen,gaatjes maken,naaien,versieren. Daar ben je wel een tijdje mee bezig! Maar dan heb je ook wel wat. Heel leuk om kado te geven met verjaardagen. Oh, Suzanne...mocht je dit lezen....bedankt voor de uitnodiging! We komen graag. Staat genoteerd in de agenda. Heb je trouwens een verlanglijstje gemaakt? Of is dat iets typisch hollands?

Nou, ik ga een bakje thee zetten. MET een giga grote homp chocola erbij. Ik weet het: is niet goed voor m'n lijn. Maar mag ik alsjeblieft? Dit was mijn 100ste bericht, hoor! En dat vier ik!

Geen opmerkingen: