dinsdag 25 maart 2008

Pasen


credits hier


credits hier

Was het nou echt Pasen of was het Kerst??? Het LEEK wel kerst, aan de sneeuw en hagel te zien! Wat een rare lente tot nog toe!
Gisteren was het tweede paasdag, dus tijd voor de jaarlijkse paasbrunch. Dit jaar in de vorm van een buffet. Mariska had een paastaart gemaakt. Het recept stond in het boekje van de wijkvereniging. Hmm, lekkere taart! Een bodem van café noirtjes, dan een laag monchou/slagroom/vanillevla op smaak gemaakt met koffie en whiskey, en afgegarneerd met slagroom en mokkaboontjes.Bah, wat lekker! Smul. Jammer dat ie al op is! Verder had mijn moeder een lekkere zalmsalade en een gehaktcake gemaakt. En de rest hadden Mariska en ik gemaakt, zoals een cake van ei/broccoli/achterham, gevulde eieren, gevulde dadels, bowl. Het smaakte allemaal weer lekker. En vanavond eten we dan ook de restjes op.
Het eieren zoeken was ook weer een succes. Tjonge jonge, het leek wel een slagveld! De ouwetjes maakten er een wedstrijd van en hielden in het oog hoeveel eitjes een ieder al had gevonden. Ze wilden voor elkaar niet onder doen! Was erg leuk om te zien! Hier zijn de foto's, ik heb ze net op MijnAlbum gezet....
In ieder geval was het weer een leuke middag.

Geen opmerkingen: