vrijdag 14 maart 2008

Pasen in aantocht!


credits hier


credits hier

Jahaaaa, Pasen is in aantocht! En het komt veel sneller dan ik dacht! Daar kwam ik vandaag achter. Ik dacht namelijk dat het nog 2 weken duurde, maar het blijkt dus volgend weekend al te zijn. IEEKKSS! Dan mag ik wel eens even wat gaan plannen! Elk jaar geef ik een paasbrunch voor mijn moeder en haar vriend en mijn schoonmoeder. En we verstoppen dan ook paaseitjes in de tuin. Vind Mariska leuk en de oudjes van dagen eigenlijk ook. ;-) (aj, nu krijg ik vast een boze email van mijn moeder!)
Deze keer is de brunch op 2e paasdag. De eerste paasdag moet Jan namelijk optreden met het koor, Inspirited. Komt mooi uit, dan kunnen Maris en ik die dag de keuken in om lekkere dingen te maken. In het wijkverenigingsboekje stond een recept van een paastaart. Die gaat zij maken. Ikzelf zag een lekker recept in de Allerhande, een soort cake van broccoli, spekjes en ei. Ik heb nog veel meer lekkere recepten gezien, maar ik heb er niet zo bewust naar gekeken. Ik dacht gewoon dat ik nog tijd zat zou hebben. Pasen valt dit jaar gewoon veeeeel te vroeg! Ik ben er psychisch nog niet aan toe. :-) Ik heb wel vanmiddag vast de paasbezem opgezet. Ja, we hebben geen takken, we hebben een bezem. Zo'n heksenbezem, vol met eitjes. Eitjes!! Jemig, ik heb nog niet eens eitjes in huis. Oh jee, ik mag wel eens een lijstje gaan maken.
Morgen! Alhoewel, morgen waarschijnlijk ook niet. We waren van plan om morgen Maris haar nieuwe computer te gaan halen. Die zou de 15e binnen komen. Maar ik kijk net op de site en nu komt ie pas de 22e binnen. :-( 's Middags gaan we naar de verjaardag van Antoine. Gefeliciteerd met je 46e verjaardag, Antoine! Dat je maar een grote jongen mag worden!

Geen opmerkingen: