zondag 29 juni 2008

Een luie zondag!


credits hier

T'is al 12 uur en ik loop maar wat te lummelen. Het zonnetje komt nu wat beter door, dus ik ga toch maar wat opschieten. Maar eerst even dit blogje bijwerken. Niet omdat ik veel nieuws heb, welnee...Eigenlijk gewoon omdat ik geen zin heb in iets anders.
Gisteravond heb ik een scrapje gemaakt over mijn sterrenbeeld: de kreeft. Ik vind hem zelf wel mooi geworden. Voor een wedstrijd had ik er eigenlijk nog een foto van mezelf in moeten verwerken, maar dat heb ik niet gedaan. Dat had er niet mooier op geworden, die tronie van mij erbij! Ik ben alweer bijna jarig. Op 9 juli om precies te zijn. (Ik vier het dan ook op woensdagMIDDAG voor wie komen wil.)

Gisteren zijn we nog naar mijn vader geweest, nog voor vaderdag. En aangezien hij bij zijn vriendin Anneke was, hoefden we niet helemaal naar Eindhoven, maar naar Breda. Dat scheelt zomaar even 3 kwartier rijden! Leuk om haar nu eindelijk eens te hebben ontmoet. Aardige vrouw. Leuke flat. Lekkere soep! :-) Ze gaan volgende week een paar weken naar Tjechie met de caravan. Ik hoop dat ze een beetje mooi weer hebben daar. EN dat het goed gaat met z'n tweetjes in een caravan, een paar weken lang....Dat is altijd weer even afwachten. :-) SOMMIGE mensen lukt dat maar steeds niet. ( Hè, mam???) :-))

Geen opmerkingen: