zondag 22 juni 2008

Wat foto's...







Hier zijn nog even een paar fotootjes van de trouwerij van Sylvia en Chris. Vrijdagavond kwam Syl langs om de foto's te laten zien. Ik heb ze maar gelijk weer even opgeslagen. Jaja. Zo doen wij dat! Nu gaan we binnenkort maar eens brainstormen over een bedankkaartje. Vrijdag had ik daar even geen puf voor. Ik ben moe de laatste tijd. Ik slaap als een os, roos en/of baby! Dat is wel eens anders geweest. Dan liep ik 's nachts te spoken, en zat ik weer achter de computer. Dat heb ik nu alweer een tijdje niet meer. Slapen doe ik goed. Maar ja, nu voel ik me overdag weer moe...t'is ook nooit goed, hè?? :-))
Met m'n schoonmoeder gaat het op en af. De ene keer is ze heel verdrietig en neerslachtig en soms zit er een dagje tussen dat het iets beter lijkt te gaan.
Een onderzoek heeft inmiddels uitgewezen dat ze inderdaad trombose in haar ene been heeft. Daar krijgt ze nu medicijnen voor. Van de andere onderzoeken hebben we nog niets gehoord. Dus verder eigenlijk geen nieuws. Ze weet inmiddels niet meer hoe ze moet liggen, alles doet haar zeer. Ook ligt ze nu weer op zaal. Het doorlopend bezoek ik ook weer ingetrokken. We wachten maar weer af, en gaan maar weer op bezoek zovaak als we kunnen.

Mariska is afgelopen vrijdag naar een concert geweest van Avril Lavigne in de Heineken Hall in Amsterdam. Ze houdt niet echt van die muziek, maar vriendin Cindy had een kaartje over. Dus hadden ze daar afgesproken. Naderhand gingen ze met de trein naar Ede, waar Cindy's moeder ze heeft opgehaald en naar Oosterbeek heeft gereden. Daar heeft Mariska een nachtje geslapen om 's ochtends weer met de trein naar huis te gaan. Tja. En toen had ze dus geen sleutel bij zich. Ik was met een gratis daluren kaartje met de randstadrail naar DenHaag en Jan was naar een vrijgezellenfeestje van neef Sander. Ze is toen maar rechtstreeks de stad ingegaan. Daar had ze sowieso al afgesproken met Mark en Suzanne, twee andere vrienden. Mark moest naar de kinki kapper, en daar willen beide dames natuurlijk bij zijn. En Mark laat het zich lekker allemaal aanleunen. Die vind het wel leuk om met twee grietjes op stap te gaan. Heerlijk toch, al die aandacht? ;-)

Geen opmerkingen: