maandag 2 juni 2008

Tuut, tuut, tuut, tuut!


credits hier

Mag ik even zitten? Dat lijkt me een goed plan! Ik ben de hele dag al in de 'active mode'. Net als Truus de mier, tuut tuut tuut tuut. Een was opgevouwen, een volgende gedraaid en ook weer opgehangen. De pietjes schoongemaakt. Naar AH geweest, boodschappen gedaan. Naar de bieb geweest, oei, weer boete op m'n boeken. Plantjes voor in de tuin gekocht en erin gezet. De auto van binnen opgeruimd en gezogen. De buitenkant gewassen. ( er groeide mos langs de ramen, maar dat was een wetenschappelijk experiment om te kijken of er misschien nog iets anders wilde groeien...;-). Alvast aan het avondeten begonnen. Op ziekenbezoek geweest bij ma. Ze lag vandaag aan een infuus. Vanochtend was er nog een bericht op het antwoordapparaat van de dagopvang met de mededeling dat de taxi om ma optehalen voor haar deur stond, maar dat er niet open gedaan werd. Ja, duhhhh. Het lijkt me dat als de Parnassia ma weer aanmeld voor de dagopvang, dat ze haar ook weer moeten afmelden als ze niet in staat is te komen. En ze wisten dat ze weer opgenomen was. Maar goed, dat ging dus even mis. Jammer dan.
In ieder geval heeft ma het naar haar zin in het ziekenhuis. Ze is echt heel opgewekt. Ligt met glimoogjes in bed, en ook met één rode wang. Heel typisch, alleen haar rechter wang is rood. Al een paar dagen. :-)
Wat heb ik verder nog gedaan.... Oh ja, ik heb ook nog met mijn voeten in een lavendelbadje gezeten. Heerlijk! Dat is zo ontspannend! Gelijk mijn nagels verzorgd, dus ze zien er weer netjes uit.
De kamerplanten trokken zowat vacuum, dus ik heb ze ook maar even een nat badje gegeven. En mijn zilveren sieraden heb ik ook nog in een badje gehad, die glimmen nu ook weer.
En nu zit ik hier aan tafel deze blog bijtewerken. Ja, ik zit nog steeds beneden. Jan heeft nog steeds de computerkamer niet opgeruimd. :-/ Met één oog kijk ik naar de musical-awards op tv. Dat is wel leuke achtergrond-tv.
Met Enjoy zijn we bezig met het nummer 'Inspiratie' uit de musical 'Joe'. Kennen jullie dat nog? Het werd gezongen door Mathilde Santing. Dat vind ik een mooi nummer. Het ligt me goed kwa noten. Niet te hoog en niet te laag. Precies goed!

Geen opmerkingen: